6.4.2020
ETTA HALUAA HUOMIOO UUDELLA SINGLELLÄÄN

Emma-ehdokkuudella Vuoden Rap/R&B -kategoriassa huomioitu Etta julkaisee tänä yönä uuden biisin Huomioo. Soundillisesti aiempaa popimpi kappale on ensimmäinen singlejulkaisu Etan tulevalta debyyttialbumilta. Kuuntele tiiseri kappaleesta täältä.

Lähin syksyllä Jyväskylään pariks päiväks tuulettaa vähän ajatuksia ja tekee musiikkia Kiron kanssa. Mulla oli ollut hetken ajan vähän yksinäinen ja haikee fiilis. Koin, että en saanut yhdeltä tietyltä henkilöltä ansaitsemaani huomiota ja se toimi inspiraationa tälle biisille. Huomioo ei kuitenkaan ole mikään masennusmarssi, hiottiin biisin soundi minttiin Joonas Angerian kanssa ja tää on musta täydellinen anthem meille just tähän hetkeen. Tarinassa on vielä toivoa ja rakkautta jäljellä – mä haluun uskoo et me päästään pian bailaamaan yhdessä tän tahtiin!

Etta on pääkaupunkiseudulta ponnistava artisti, joka herätti vuonna 2017 hip hop -piirien mielenkiinnon sosiaaliseen mediaan ladatuilla rap-videoillaan. Monipuolisuudellaan ihastuttava Etta solmi levytyssopimuksen PME Recordsin ja Warner Musicin kanssa ja on sen jälkeen julkaissut kaksi EP:tä. Viimeisin single FML ilmestyi tammikuussa.

Vasta pari vuotta räpännyt artisti on myös lahjakas laulaja, joka on vieraillut lukuisissa hittibiiseissä. Hänen äänensä on tuttu muun muassa Lukas Leonin kappaleista XTC ja Rooma sekä STEREO -tuottajaduon singleltä Vuosien päästä.

Lataa promokuvat täältä
Kuvaaja: Vilikasper Kanth

Etta:
Instagram
Facebook
Youtube
Spotify

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Essi Varila / Warner Music Finland
essi.varila@warnermusic.com

Keikkamyynti:
Kimmo Sundström / Warner Music Live
kimmo.sundstrom@warnermusic.com

Management:
Carla Ahonius / Manage Me
carla@manageme.fi