26.3.2020
KIINNOSTAVA MODERNI POP-ARTISTI ARTEM JULKAISEE KAKKOSSINGLENSÄ 27.3.

27 vuotta täyttävä moderni pop-artisti ARTEM julkaisee kakkossinglensä 27 huomenna 27.3. YleX:n vuoden 2020 Läpimurtolistaukseenkin nostettu artisti julkaisi Musta huppari -debyyttisinglensä tammikuussa.

27 oli ensimmäinen biisi, jota aloin kirjoittamaan, kun päätin siirtyä soolouralle. Olin biisiä kirjoittaessa 25-vuotias, vähän hukassa enkä ihan varma siitä, mitä pitäisi tehdä seuraavaksi elämässä. Lopetin Artem x Yonas -bändin, jonka parissa työskentelin monta vuotta. Elin siihen asti jonkinlaisessa omassa pienessä kuplassani, jossa kuvittelin olevani tosi nuori ja semi ”made it” -tyyppi. Jonkun silmissä sitä saatoin myös ollakin. Todellisuudessa olin (ja edelleen olen) elämäntilanteessa, jossa en tule toimeen musalla ja on vielä tuhansia kilometrejä edessä saavuttaakseen omat unelmat. Huomasin, että tuolta jostain tulee uusi aalto mua nuorempaa jengiä, jolla on hullu draivi painaa hommia ja en osannut valmistautua siihen. Menin lukkoon. Myös omat henkilökohtaiset odotukset ja sosiaaliset paineet ajoivat siihen pisteeseen, että aloin epäröimään itseäni ja omaa tekemistäni. Tietyllä tapaa kohtasin ensimmäisen ikäkriisini, joka purkautui biisiksi. 27 on mulle hyvin henkilökohtainen, jossa puhun hyvin suoraan asioita omasta elämästä ja urasta. Uskon kuitenkin, että kuuntelija löytää samaistumispintaa heijastaen biisin sanomaa omaan elämään. Tämä oli biisi, joka käynnisti mun soolouran”, ARTEM kertoo.

ARTEM on Venäjän Petroskoista alun perin ponnistava moderni pop-artisti, joka käsittelee rehellisissä teksteissään kipukohtia nuoren aikuisen elämästä kaunistelematta ja samaistuttavasti. ARTEMin musiikissa yhdistyvät koukuttavat kitaramelodiat ja rosoinen rap-estetiikka ja kappaleiden isot kertosäkeet luovat tarttumapintaa laajalle kohderyhmälle. ARTEM työstää tällä hetkellä esikoisalbumiaan ja valmistelee keikkasettiään.

Lataa promokuvat täältä
Kuvaaja: Karim Awad

Seuraa ARTEMia:
Instagram

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Noora Kärki / Warner Music Finland
noora.karki@warnermusic.com

Keikat:
Santtu Ronkainen / Monsp Live
santtu.ronkainen@warnermusic.com