18.3.2020
IDA PAUL & KALLE LINDROTH JÄRJESTÄVÄT AINUTLAATUISEN LIVESTREAM-LEVYJULKKARIKEIKAN LA 18.4.

Suomen suosituin duo Ida Paul & Kalle Lindroth järjestää listaykköseksi nousseen Vuonna nolla -kakkosalbuminsa kunniaksi ainutlaatuisen livestream-keikan la 18.4.2020 klo 20. Keikalla tullaan kuulemaan duon isoimpien hittien lisäksi myös ensimmäistä kertaa uuden albumin kappaleita. Yleisö pääsee osallistumaan keikkaan katselun lisäksi myös lavalta löytyvän ruudun kautta, jonne on mahdollista lähettää viestejä ja terveisiä kotisohvilta. Katseluoikeudet livestream-keikalle ovat nyt myynnissä osoitteessa www.ticketmaster.fi/idapaul&kallelindroth.

”Nyt päästään kokemaan ihan uudenlaista keikkailua! Levyn julkaisun yhteydessä saimme varsinaisen viestitulvan mitä ihanimpia kiitoksia, tarinoita ja tsemppejä. Tällä keikalla haluamme vastata kaikkeen tukeen jota faneiltamme saamme, ja viettää mieletöntä keikkailtaa johon pääsee messiin muutamalla klikkauksella. Kotoa ei tarvitse poistua eikä kannatakaan, mutta voidaan yhdessä nauttia livemusiikista uudella tavalla. Ollaan nautittu omien kollegoidenkin hienoista vedoista etäyhteyden kautta, nyt siis ajattelimme myös itse katsoa miten tää homma toimii”, Ida ja Kalle hehkuttavat.

Lyhyessä ajassa suursuosioon nousseen duon vuonna 2018 julkaistu Nää kaikki kertoo susta -debyyttialbumi on saavuttanut kunnioitettavan tuplaplatinarajan ja duon kaikki singlet ovat saavuttaneet tuplaplatinaa, platinaa tai kultaa ja debyyttisingle Hakuammuntaa lähentelee 10 miljoonan striimin rajaa. Ida Paulin & Kalle Lindrothin isoimpiin hitteihin lukeutuvat mm. Hakuammuntaa, Parvekkeella, Päällekkäin, Kupla ja Planeetat.

Livestream-levyjulkkarikeikka
La 18.4.2020 klo 20.00
Katseluoikeus alk. 9,90€ www.ticketmaster.fi/idapaul&kallelindroth.

Lataa promokuvat täältä!
Kuvaaja: Matias Jalmari

Seuraa Idaa ja Kallea:
Instagram
Facebook
Spotify

Keikat:
Matti Kaunisvesi / Warner Music Live
matti.kaunisvesi@warnermusic.com

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Noora Kärki / Warner Music Finland
noora.karki@warnermusic.com