13.3.2020
ABREU PERUU KAIKKI LOPPUKEVÄÄN KEIKKANSA

ABREUn Teipillä tai rakkaudella -kiertuetta on jäljellä vielä 12 keikkaa. Vallitsevan tilanteen vuoksi kaikki jäljellä olevat konsertit on kuitenkin päätetty perua. Hallitus on eilen suosittanut, että kaikki yli 500 ihmisen yleisötilaisuudet perutaan toukokuun loppuun saakka covid-19 eli korona-viruksen leviämisen estämiseksi. Peruuntuneille keikoille pyritään löytämään uudet päivät kun tilanne on rauhoittunut.

Ostetut liput korvataan ja ne voi palauttaa lipunmyyntipisteisiin kunkin keikan virallisen lipunvälittäjän palautusohjeiden mukaisesti.

ABREU esiintyi eilen Jyväskylässä ja yleisökapasiteetti rajattiin 500 henkeen. Eilinen konsertti toteutettiin järjestävän tahon päätöksestä sen hetkisten tietojen ja ohjeistuksen pohjalta.

Warner Music Live kävi keskustelun tilaisuuden järjestäjän kanssa, joka loppuviimein ilmoitti pidetäänkö keikka voimassa. Nopeassa ja erikoisessa tilanteessa ilmoitimme artistille, että keikka tapahtuu. Useita WML:n artisteja oli keikoilla samana iltana, ja toimimme niissäkin samalla tavalla yhdessä keikkajärjestäjien ja artistien kanssa niillä tiedoilla, mitä meillä oli käytössä”, Warner Music Liven promoottori Samppa Hartikainen kommentoi.

Nämä jäljellä olevat Teipillä tai rakkaudella -kiertueen keikat perutaan:
Pe 13.3. Tampere, Ilona
La 14.3. Rovaniemi, Half Moon
Pe 20.3. Rauma, Domino
Pe 27.3. Turku, Aalto Yökerho
La 28.3. Lahti, Wintti
La 4.4. Oulu, Piknik Live
To 9.4. Kajaani, Onnela
Pe 10.4. Joensuu, Ilona
Su 12.4. Lappajärvi, Hotelli Kivitippu
Ma 13.4. Lempäälä, Ideapark
Pe 24.4. Tampere, Ilves Bar & Night
La 25.4. Helsinki, Linnanmäki

Lisätietodot ja haastattelupyynnöt:
Essi Varila / Warner Music Finland
essi.varila@warnermusic.com

Keikat:
Kimmo Sundström / Warner Music Live
kimmo.sundstrom@warnermusic.com