9.3.2020
ILTA PYYTÄÄ UUDELLA BIISILLÄÄN ANTEEKSI

Upeaääninen Ilta julkaisi tänään uuden singlen Anteeks. Kuuntele biisi tästä. Kappaleella Ilta haluaa korostaa anteeksipyytämisen tärkeyttä. Hän toi ajatusta esille myös somessa julkaisemalla videoita, joilla ihmiset pyytävät anteeksi heitä vaivaamaan jääneitä asioita. Katso videot täältä.

’Anteeks’ ja ’rakastan sua’ on musta ehkä kaks tärkeintä asiaa mitä ihmiselle voi sanoa. Ne on myös ne sanat, joiden sanomatta jättämistä ihmiset usein katuu jälkikäteen niin ystävyys-, perhe- kuin parisuhteessakin. Anteeksipyytäminen ei oo helpointa ja tää biisi kertoo siitä. Ehkä tää kappale voi myös olla auttamassa ihmisiä sanomaan sen – se on yks sana vaan.

Vuoden tulokkaana tämän vuoden Iskelmä Gaalassa palkittu Ilta on tehnyt uransa aikana musiikkia lukuisien eri biisintekijöiden kanssa. Viime vuonna Iltasta alkoi tuntua, että muiden tekemät kappaleet eivät enää tuntuneet omilta ja hän alkoi säveltää ja sanoittaa myös itse. Uusi single Anteeks on syntynyt aikoinaan biisileirillä ja se on kulkenut siitä asti Iltan mukana keikoilla. Kappale löysi nyt lopullisen muotonsa Iltan luottotiimin Väinö Walleniuksen, Lasse Piiraisen sekä Kalle Keskikurun kanssa. Ilta työstää parasta aikaa debyyttialbumiaan, joka julkaistaan myöhemmin tänä vuonna.

Artistina Ilta haluaa antaa kuulijoilleen sen, mitä musiikki on hänelle antanut: väylän tuntea tunteita laidasta laitaan ja käsitellä elämän iloja ja suruja.

Lataa Iltan promokuvat täältä. 
Kuvaaja: Nana Simelius

Ilta:
Instagram
Facebook
Youtube
Spotify

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Essi Varila / Warner Music Finland
essi.varila@warnermusic.com

Keikat:
Niina Jalonen / Warner Music Live
niina.jalonen@warnermusic.com

Management:
Tina Jukarainen / Manage me
tina@manageme.fi