9.3.2020
FIGARO JULKAISI TOISEN SINGLENSÄ KASIPALLO FT. MELO

Vuoden alussa tunteikkaan Mörkö -singlen julkaissut nuori laulaja-lauluntekijä Figaro paljastaa uudella sinkullaan synkemmän puolensa. Tänään julkaistu Kasipallo on punk-henkinen erotarina. Kappaleella kuullaan tuoretta Emma-Gaalan Vuoden Tulokas -ehdokasta Meloa. Singlen tuotannossa ovat olleet Arto Ruotsalan lisäksi myös artisti itse, Melo sekä Anssi Karjala.

Kasipallossa mennään täydellä teholla. Se on biisi siitä, että joskus vaan tuntee olevansa sekaisin, ja se on ihan fine. Ihmissuhteissa olisi hyvä olla myös armollinen toiselle, koska kukaan ei oo virheetön. Kasipallon tahtiin on hyvä sekoilla.”, Figaro kuvailee.

Etenee-artistin uuteen singleen julkaistiin tänään myös vaikuttava Atte Merikallion ohjaama video. Katso se tästä.

Videolla haluttiin vetää läpi koko tunteiden vuoristorata. Nauttikaa kyydistä.”, Figaro kommentoi.

Rumpuja ja kitaraa soittava laulaja-lauluntekijä käsittelee kappaleissaan nuoren aikuisen ahdistuksia, ihmissuhteita ja ympäröivää maailmaa. Hän kirjoittaa mielenmaisemistaan tarinoita, joihin uppoaa sisään. Suomen musiikkiskenessä on ehdottomasti RnB’stä, rapistä ja vaihtoehtorockista ammentavan Figaron mentävä aukko.

Kuuntele single tästä.

Lataa Figaron promokuva tästä.
Kuvaaja: Shoot Hayley

Figaro:
Instagram
Spotify

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Emma Hynnä / Warner Music Finland
Emma.hynna@warnermusic.com

Keikat:
Santtu Ronkainen / Monsp Live
santtu@monsp.com