28.2.2020
ROXETTE-YHTYEEN PER GESSLE JULKAISI LOHTULAULUN KUNNIANOSOITUKSENA MARIE FREDRIKSSONILLE

Roxette-yhtyeen toinen keulahahmo, laulaja-lauluntekijä, legenda Per Gessle julkaisi koskettavan kunnianosoituksen edesmenneelle sydänystävälleen ja musiikilliselle kumppanilleen Marie Fredrikssonille. Marie menehtyi 9. joulukuuta 2019 17-vuotisen syöpätaistelun jälkeen. Menetys on koskettanut hänen fanejaan, ystäviään ja kolleegoita ympäri maailman. Per kirjoitti kappaleesta henkilökohtaisen kirjeen:

Musiikki on erikoinen asia. Se voi tuoda hymyn kasvoillesi ja luoda niin monia upeita kuvia sydämessäsi ja mielessäsi. Se voi auttaa sinua myös synkkinä aikoina. Jotkut kappaleet tuntuvat jopa siltä, että ne olisi kirjoitettu vain sinulle, etenkin sinulle. Eikö se ole outoa?  Tai ehkä se tarkoittaa vain, että olemme kaikki samanlaisia?

Viimeistelin “Around The Corner” -kappaleen seuraavana päivänä Marien menehtymisen jälkeen. Kolme päivää myöhemmin anoppini nukkui pois. Kuolema oli läsnä. Kirjoitin kappaleen minulle. Mutta luulen, että kirjoitin sen myös teille kaikille. Meistä monet ovat menettäneet jonkun rakkaan emmekä oikeasti tiedä minne mennä.

Tässä se on, lohtulauluni.

P.

 Around The Corner (The Comfort Song)[feat. Helena Josefsson]

 

 

Lisätiedot:
Anna-Maria “Annu” Winter / Warner Music Finland
anna-maria.winter@warnermusic.com