27.2.2020
SUOMEN SUOSITUIN DUO IDA PAUL & KALLE LINDROTH JULKAISEE VIELÄ YHDEN SINGLEN KAKKOSALBUMILTAAN!

Suomen suosituin duo Ida Paul & Kalle Lindroth julkaisee huomenna 28.2. uuden singlen Päiväuni. Päiväuni on viimeinen single 20.3. julkaistavalta Vuonna nolla -kakkosalbumilta. Päiväuni-kappaleen nostalgisesta, mutta samaan aikaan modernista 60-lukuhenkisestä tuotannosta vastaa hittinikkari Antti ”RZY” Riihimäki.

Kun lähdettiin tekemään Päiväuni-biisiä, keskustelimme paljon suomalaisista perinteisestä laulunkirjoituksessa. Meillä oli fiilis, että meiltä puuttuu sellainen tosi suomalainen biisi, joka kunnioittaa mm. Juicen, Eppu Normaalin ja J.Karjalaisen vaalimaa kansanperinnettä. Syntyi biisi, josta innostuttiin valtavasti ja se herätti välittömän kiinnostuksen tuottaja RZY:ssä. Lopputuloksena syntyi todella mielenkiintoinen yhdistelmä suomalaista sielunmaisemaa yhdistettynä pohjois-amerikkalaiseen Motown -tyylisuuntaan. Nämä piirteethän yhdistyvät myös Idassa kahden maan passin haltijana, joten tuntui siltä, että tällä biisillä on iso ja selkeä paikka meidän tarinassa”, Ida ja Kalle avaavat kappaleen syntyä.

Tuplaplatinaa vuonna 2018 julkaistulla Nää kaikki kertoo susta -debyyttialbumillaan saavuttanut duo julkaisee kakkosalbuminsa 20.3. ja esiintyy kevään ainoalla konsertillaan Helsingin Jäähallin Black Boxissa 16.5. Loppuunmyydyillä klubeilla ja konserttisaleissa aiemmin nähty duo tuo toukokuussa ensimmäistä kertaa shown’sa areenalavalle. Liput Black Boxin keikalle Ticketmasterista.

Ida Paulin & Kalle Lindrothin orgaaninen soundi on tavoittanut lyhyessä ajassa laajan yleisön. Kaikki duon julkaisemat singlet ovat saavuttaneet kulta-, platina-, tai tuplaplatinastatuksen ja debyyttisingle Hakuammuntaa on striimannut lähes 10 miljoonaa kertaa. Ida Paulin & Kalle Lindrothin isoimpiin hitteihin lukeutuvat mm. Hakuammuntaa, Parvekkeella, Päällekkäin, Kupla ja Planeetat.

Seuraa Idaa ja Kallea:
Instagram
Facebook
Spotify

Lataa promokuva täältä! 
Kuvaaja: Matias Jalmari

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Noora Kärki / Warner Music Finland
noora.karki@warnermusic.com

Keikat:
Kimmo Sundström / Warner Music Live
kimmo.sundstrom@warnermusic.com