24.2.2020
VALOVOIMAINEN PETE PARKKONEN JULKAISEE UUDEN SINGLEN TULEVANA PERJANTAINA

Helmikuun alussa 30 vuotta täyttänyt ja tukkansa uuteen kuosiin laittanut Pete Parkkonen julkaisee perjantaina 21.2. uuden Voimaa ja valoa -singlen. Kalle Lindrothin ja Ilkka Wirtasen kanssa kirjoitettu sekä Wirtasen tuottama single on voimaannuttava balladi.

– Toivon, että Voimaa ja valoa saa ihmisiä miettimään, ovatko asiat elämässä oikeassa tärkeysjärjestyksessä. Vaikka kappaleessa on syvällisempi puoli, on ”VJV” silti hyvän fiiliksen biisi, Parkkonen kertoo.

Kitaran ääressä ja studiolla runsaasti aikaa viettäneen Peten uusi musiikki on selkeästi enemmän pop kuin aiemmin. Tekstit ovat laulajan omasta elämästä, ja niissä korostuu aiempaa vahvemmin lauluntekijyys.

Uudet kappaleeni pohjautuvat mun musiikillisiin juuriini. Rummut ja kitara ovat ensimmäiset soittimet, joilla olen musiikkia säveltänyt. Koko tulevaa albumia ympäröi orgaanisuus ja sen tarinat tulevat omista kokemuksistani sekä siitä mitä näen, Parkkonen kommentoi tulevia julkaisujaan.

Parkkosen edelliseltä PETE -albumilta (2018) löytyvät platinasinglet Mitä mä teen ft. JVG ja Kohta Sataa, sekä kultasinglet Myyty ja Ei nyt. Hurmaava artisti nähdään keväällä televisiossa huhtikuussa alkavassa All Together Now -ohjelmassa.

Lataa promokuva tästä!
Kuvaaja: Svante Gullichsen

Pete Parkkonen:
Instagram
Facebook
Spotify

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Emma Hynnä / Warner Music Finland
Emma.hynna@warnermusic.com

Keikat:
Matti Kaunisvesi / Warner Music Live
matti.kaunisvesi@warnermusic.com