24.2.2020
MOUHOUS JULKAISEE TÄNÄ YÖNÄ DEBYYTTIALBUMINSA I HATE MOUHOUS!

Jyväskylästä ponnistava hiphop-yhtye Mouhous julkaisee tänä yönä odotetun debyyttialbuminsa I Hate Mouhous. Ennakkoon kultaa striimanneelta albumilta löytyy muun muassa platinarajan rikkonut hittibiisi Äänii ja kultaa saavuttanut Frendi. I Hate Mouhous ilmestyy myös vinyylinä.

Kolmihenkisen bändin debyyttialbumi on syntynyt kahden vuoden aikana jatkuvan keikkailun, reissaamisen ja yhdessäolon ohella:

Tää levy on peili keikkailevan bändin elämään ja siltä kuulee millasta on mennä nollasta sataan ja aina takas nollaan. Biiseissä on meidän sensuroimattomia fiiliksiä ja keloja aikuiseksi kasvamisesta ja kasvuprosessin varjopuolista. Meidän mielestä välillä saa olla lapsellinen ja röyhkee jos ei osaa ilmaista itseään muuten.”

Monakosta, Valentinista ja Van Hegenistä muodostuva yhtye on tunnettu kiehtovasta ulosannistaan, jossa yhdistyvät modernit ajankohtaiset saundit sekä hämärän kiero lyyrinen tematiikka. Aikaisemmin kaksi EP:tä, Crackstreetboys (2017) ja Late Check-Outs (2018), julkaissut yhtye halusi muuttaa soundiaan orgaanisemmaksi ja ottaa musiikkiinsa mukaan myös oikeita soittimia. I Hate Mouhous -albumin on tuottanut KIRO.

Ollaan kaikki kolme tosi erilaisia ja vahvoja persoonia minkä takia biisit hakee välillä lopullista muotoaan pitkään. Meille on tärkeetä, et me kaikki kolme voidaan täysillä seisoo jokaisen biisin takana ja kokee, että oma persoona tulee siinä esille. Lopputuloksena albumin jokaisessa biisissä voi kuulla miten meidän persoonat muuttuu anteeksipyytelemättä yhdeksi kokonaisuudeksi. Tää on aidointa Mouhousta tähän mennessä.

Mouhous on parasta aikaa koko Suomen kattavalla I Hate Mouhous -kiertueella. Bändi tekee helmi-huhtikuun välillä peräti 30 keikkaa aina risteilyistä klubeihin. Kaikki kiertueen päivämäärät löytyvät täältä. Mouhouksen esikoisalbumia juhlitaan spesiaalilla levynjulkaisukeikalla huomenna 21.2. Helsingin The Circuksessa. Liput ovat nyt myynnissä täällä!

Mahtavaa päästä soittamaan uusia biisejä heti livenä. Levyjulkkareista on tulossa ennennäkemättömän eeppinen Mouhous megashow. Huikeeta, et saatiin costee lämppäämään meit!

Lataa promokuva täältä! 
Kuvaaja: Julius Konttinen

Mouhous:
Instagram
Facebook
Youtube

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Essi Varila / Warner Music Finland
Essi.varila@warnermusic.com

Keikat:
Mikko Varjamo / Live Nation
mikko.varjamo@livenation.fi