17.2.2020
SOFAN KEHUTTU ESIKOISALBUMI BFF JULKAISTIIN TÄNÄÄN

Sonja Kuittisen ja Fanni Noroilan räpduo SOFA on kerennyt tekemään jo poikkeuksellisen paljon ennen tänään julkaistavan BFF esikoisalbuminsa julkaisua. Teatterikorkeakoulussa toisiinsa tutustuneiden ystävysten bändi on esiintynyt Suomen suurimmilla festivaaleilla, julkaissut kaksi EP:tä ja nipun singlejä, joilla se on räpännyt niin kuukautisista kuin legginseistäkin ja tasapainoillut riemukkaasti yhteiskunnallisen vaikuttavauuden ja hauskanpidon välillä. Uudistaen samalla suomalaista hiphoplyriikkaa.

Nyt kaksikko on valmiina esikoisalbuminsa julkaisuun. Tänään ystävänpäivänä julkaistava BFF on särmikäs kokonaisuus ystävyydestä ja sen monista olomuodoista. Albumi on saanut jo innostuneen vastaanoton, muun muassa Helsingin Sanomissa levy sai jo neljä tähteä. Aleksi Kinnunen kirjoitti levystä Helsingin Sanomissa mm. näin: ”Noah Kinin suureksi osaksi säveltämä ja tuottama hieno levy potkii ilahduttavan elämänmakuisena ja irtonaisena. Räväköistä keikoista tunnetun kaksikon sanoitukset liukuvat luontevasti pohdiskelevasta henkilökohtaiseen ja kantaaottavaan. Ilmavan elektronisista taustoista kuultaa rauhallisempina hetkinä aavistus SANNIsta muistuttavaa haikeutta.

Noah Kinin ja osin Juho Suutarisen tuottamalta BFF-albumilta on julkaistu singleinä kappaleet Ei kiinnosta, Sotamaalauksii (feat. Ringa Manner), Lucy Liukas ja Tää kestää vaik en kestä sua (feat. F). Feminismiin, bängääviiin biiteihin, tasa-arvoon ja vapauteen uskovan duon esikoialbumia juhlitaan levynjulkaisukeikalla Helsingin Tavastia-klubilla 18. maaliskuuta.

SOFAn ohella sekä Sonja että Fanni ovat aktiivisia myös näyttelijöinä. Sonjan roolitöitä voi nähdä mm.  Zaida Bergrothin ohjaamissa Miami- ja Marian paratiisi -elokuvissa sekä Elisa viihteen Nyrkki tv-sarjassa. Fanni puolestaan on mukana eilen ensi-iltansa saaneessa Elisa Viihde alkuperäissarjassa Kalifornian Kommando

Kuuntele albumin nimibiisi BFF täältä!

Lataa SOFAn pressikuvat tästä!

Levynjulkaisukeikka: 
Tavastia-klubi
18.3.2020

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt: 
Nora Norrlin / Liekki Promotion
nora.norrlin@liekkipromotion.com 

Keikat:
All Day
https://allday.fi