17.2.2020
RAP-ARTISTI GRACIAS JULKAISEE UUDEN SINGLE TÄNÄ YÖNÄ – ODOTETTU SUOMENKIELINEN ALBUMI 1.5.

PME Recordsille sainattu Gracias julkaisee keskiyöllä uuden TYYLIT-singlen. Kappaleen tyylikkään tuotannon takana on kansainvälisestikin menestynyt suomalainen huipputuottaja MD$. Kappaleelle julkaistaan myös musiikkivideo keskiyöllä.

TYYLIT kertoo yksinkertaisesti vapaudesta tehdä ja luoda eri tyyleillä, luopumatta kuitenkaan omasta stailista”, Gracias summaa.

Graciaksen odotettu suomenkielinen albumi GRACIASI LP julkaistaan 1.5. Gracias kertoo albumin olevan oman elämänsä henkilökuva, jota tehdessään hänen täytyi opetella uskaltamaan käyttää kaikkia tarjolla olevia ulottuvuuksia. Graciaksen suomenkielistä räppiä on kuultu aikaisemmin mm. Gettomasan platinaa striimanneilla Entä sä ja Ei mitää järkee –biiseillä, tanssittavalla Toleka -kappaleella ja DeezyDavidin kanssa julkaistulla Mis ollaan -singlellä.

Lataa promokuvat täältä. 
Kuvaaja: Maria Moulu & Karim Awad

Seuraa Graciasta:
Instagram
Facebook
Spotify

Lisätiedot & haastattelupyynnöt:
Noora Kärki / Warner Music Finland
noora.karki@warnermusic.com

Keikat:
Feniks Willamo / All Day Agency
feniks@allday.fi