17.2.2020
RAAPPANA JULKAISI TÄNÄÄN UUDEN SINGLEN!

Raappana julkaisi tänään uuden kappaleen Seittemän (feat. BESS). Kuuntele kappale tästä! Raappana valmistelee tällä hetkellä uutta albumiaan.

Tää on sellainen älä luovuta -tyyppinen biisi. Helposti sitä keskittyy vaan siihen, että joku ei onnistu, vaikka just silloin on aika yrittää uusiksi. Ja ihan niinku elämässä, kukaan ei ole yksin näiden juttujen kanssa. Siistiä tästä biisistä tekee sen, että upeaääninen BESS innostui ideasta ja lauloi omat osuutensa mielettömällä fiiliksellä, Raappana kuvailee kappaletta.

Maamme menestyksekkäimpiin reggae-artisteihin lukeutuvalla Raappanalla on levytyssopimus Etenee Recordsin kanssa. Oman tuotantonsa lisäksi Raappana on tehnyt musiikkia muiden eturivin artistien kanssa ja vieraillut muun muassa JVG:n, Asan, Jukka-Pojan sekä viimeisimpänä Asteen kappaleilla.

Seuraa Raappanaa:
Instagram
Facebook
Spotify

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Iira Leinonen / Warner Music Finland
iira.leinonen@warnermusic.com

Keikat:
All Day Agency
booking@allday.fi