17.2.2020
LIIGA MUSICIN TOINEN KIINNITYS ON LAHTELAINEN TOMI AMOR – VIIMEINEN EHTOOLLINEN -SINGLE YSTÄVÄNPÄIVÄNÄ PE 14.2.

Jare Tiihosen perustama levy-yhtiö Liiga Music on kiinnittänyt lahtelaisen artistilupauksen Tomi Amorin. Aiemmin TOMIMONNI -artistinimellä omakustanteisesti musiikkia julkaissut artisti julkaisee ensimmäisen Liiga Music -singlensä tulevana perjantaina. VIIMEINEN EHTOOLLINEN -kappaleen on tuottanut Räxä, jonka kanssa artisti on tehnyt pitkään yhteistyötä. Kappaleelle julkaistaan perjantaina myös musiikkivideo.

VIIMEINEN EHTOOLLINEN on anthem hetkessä elämiselle. Ajatusleikki, jossa huomista ei ole. Se on ihmisyyden juhlaa. Juhlitaan sitä vielä kun voidaan. Siks mä haluun jakaa tän mun veljien kaa, mä haluun jakaa tän mun frendien kaa, haluun jakaa tän mun siskojen kaa, koska kohta kaikki ollaan historiaa”, Tomi Amor kertoo kappaleesta.

Tomi Amor on Liiga Musicin toinen sainaus. Vuonna 2011 perustetulle levymerkille on myös kiinnitetty triplaplatinaa debyyttisinglellään XTC saavuttanut Lukas Leon.

Perustin Liiga Musicin alunperin omien albumieni julkaisua varten. Nyt pari viime vuotta on ollut aikaa seurata tarkemmin millaisia artistilupauksia pinnan alta löytyy ja laajentaa toimintaa. Kuulin Tomin musiikkia ja tsekkasin hänen omakustanteena itse tuottamia musiikkivideoita. Olin häkeltynyt siitä laadusta mitä Tomi ja hänen lahtelainen kollektiivinsa pystyivät tuottamaan itsenäisesti. Aistin biisien teksteistä syvissä vesissä uivan, musiikille omistautuneen mielen. Tutustuttuani Tomiin huomasin eteenpäin ajavan voiman ja taiteellisen visionäärisyyden, jota halusin ehdottomasti lähteä tukemaan. Olen päättänyt käyttää jatkossa yhä enemmän aikaa Liiga Musicin kasvuun”, Jare Tiihonen sanoo.

Mulle taiteellinen ilmaiseminen on tärkeää ja on siistiä huomata, että se musiikki ja ne visuaalit, joita duunataan olohuonestudiolla kahteen mieheen resonoi jengin kanssa. Myös se, että yksi niistä, jotka fiilistelee mun visiota on Suomen menestynein artisti tässä genressä tuntuu hyvältä. Odotan innolla, että saadaan homma käyntiin ja pääsen avaamaan tätä juttua enemmän yleisölle”, Tomi Amor kommentoi alkanutta yhteistyötä.

Tomi Amor on osa lahtelaista Apexsound-kollektiivia. Artistin lisäksi kollektiiviin kuuluvat Räxä, Eki ja Ray. Tomi Amorin julkaisemia omakustanne-singlejä ovat mm. BERMUDAN 3h + k, DOJO ja PARANEE VAAN.

Lataa promokuvat täältä!
Kuvaaja: Valtteri Rui

Seuraa Tomi Amoria:
Instagram
Spotify

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Noora Kärki / Warner Music Finland
noora.karki@warnermusic.com