17.2.2020
ISAAC SENE JULKAISEE EP:N – MUKANA MM. PALKITTU VESTA!

Kiehtova artisti/lauluntekijä Isaac Sene julkaisee huomenna Koko kansan EP:n. EP sisältää 6 laulua ja EP:n fokusbiisillä Bébé feattaa upea Vesta. Vestan lisäksi EP:llä vierailee Vuoden tulokkaaksi Emma Gaalassa ehdolla ollut Yeboyah. EP:n tuotannosta vastaa Olli Palmunen.

Koko kansan EP -nimellä haluan viestiä, että musiikkini on nimenomaan koko kansan musiikkia. Inspiroidun lähes kaikesta elävästä, joten sen täytyy kuulua. Ehkä musiikkini laittaa ajattelemaan, mitä kaikkea sinäkin voit olla.

Sain kunnian tehdä EP:llä yhteistyötä kahden upean artistin kanssa. Taianomaiseen Vestaan tutustuin EP-prosessin aikana ja koen, että meillä on sen myötä syntynyt hieno ystävyyssuhde. Ystävyyssuhteemme myötä myös Bébé-biisille on syntynyt erityinen, syvempi merkitys. Yeboyahin kanssa olen tehnyt aikaisemminkin yhteistyötä. Hänen räiskyvä, mutta lempeä asenne on tehnyt minuun vaikutuksen aikaa sitten”, Isaac summaa.

Koko kansan EP:n biisilista:
1. Hello My Ppl
2. Akryyli
3. Älä oo liian kiltti (feat. Yeboyah)
4. Bébé (feat. Vesta)
5. Tähdet jää intro
6. Tähdet jää

YleX:n 2020 Läpimurtolistauksessakin huomioitu Isaac Sene on kiehtova artisti, jonka soul-vivahteinen pop-musiikki sekoittaa luontevasti vaikutteita mm. rock- ja jazz-musiikista. Moderni muusikko avaa musiikissaan päivittäisiä tuntojaan ja kokemuksiaan omasta elämästään sekä ympäriltään. Realistisiin teksteihin sekoittuvat luontevasti myös mielikuvituksesta syntyvät maailmat ja tarinat. Isaac Sene julkaisi viime vuonna Akryyli ja Hello My Ppl -singlet Etenee Recordsin kautta.

Koko kansan EP:n julkkareita juhlitaan tänään 13.2. Helsingin Paviljongissa. Osallistu tapahtuman Facebook-eventtiin tästä.

Lataa promokuvat täältä!
Kuvaaja: Shoothayley & Andre Pozusis

Seuraa Isaac Senea:
Instagram
Spotify

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Noora Kärki / Warner Music Finland
noora.karki@warnermusic.com

Keikat:
Maija Kaarna / Fullsteam Agency
maija@fullsteam.fi

Rauha Kyyrö / Fullsteam Agency
rauha@fullsteam.fi