17.2.2020
ANTTI TUISKUN UUSI SINGLE JA VIDEO NOUSIVAT RÄJÄHDYSMÄISESTI LISTOJEN KÄRKEEN!

Suomen kirkkaimman poptähden Antti Tuiskun odotettu uusi albumi Valittu kansa julkaistaan huomenna perjantaina 7. helmikuuta. Levyn ensimmäinen single, nimikappale Valittu kansa ja sen musiikkivideo ilmestyivät eilen. Näyttävä video sai heti katsojat kiinnostumaan – vuorokauden aikana sitä on katsottu jo huimat 200 000 kertaa. Biisi nousi myös Spotifyssa suoraan maamme toiseksi kuunnelluimmaksi. Lisäksi video on Youtuben Nousussa-listan ykkönen. Katso video täältä!

Olen riemulla seurannut musavideon suosiota ja seurannut myös siitä seurannutta tärkeää keskustelua. On ihana huomata, miten moni on löytänyt sen pohjimmaisen sanoman, mitä sekä kappaletta, että biisiä tehdessämme haluttiin tuoda esiin, albuminjulkaisua innolla odottava Antti sanoo.

Huomenna julkaistava Valittu kansa -levy on kantaaottava, syvällinen ja hengellinen, mutta mukana on aimo annos Antille ominaista itseironiaa. Levy kertoo ihmisen täydellisestä epätäydellisyydestä, ja Antti käsittelee aihetta rehellisesti myös omien virheidensä kautta. Levy kunnioittaa eri uskontoja, mutta käsittelee vahvasti ihmisen tekopyhyyttä.

Albumilla kuuluu ihmisen kaipuu hengelliseen kotiin – sellaiseen rauhaan, jota varmasti kaikki tällä planeetalla ennemmin tai myöhemmin etsivät. Kappaleissa kyseenalaistetaan suuria auktoriteetteja ja sitä kautta myös ihmisiä, jotka asettuvat korkeampaan asemaan arvostelemaan muita. Minulle on erityisen tärkeää, että pystyn katsomaan itseäni peilistä, analysoimaan käytöstäni ja tiedostamaan myös ne asiat, joissa pitäisi kasvaa ja kehittyä. En ajattele enkä halua kertoa ihmisille totuuksia elämästä tai siitä miten sitä pitäisi elää. Tahdon kuitenkin herättää keskustelua ja kyseenalaistaa joitain asioita, joita meille on lapsesta asti syötetty. Kappaleista voi löytää monenlaisia merkityksiä siitä riippuen kuka niitä kuuntelee. 

Albumia tehtiin Espanjassa samalla tiimillä kuin kahta aiempaa levyä. Tuotannosta vastaa Jurek ja kirjoittajina ovat hänen ja Antin lisäksi olleet Saara Törmä, Aku Rannila, Kalle Lindroth ja Henna Sarriola. Levyä tehdessä tiimillä oli todellinen flow-tila, ja lauluja alkoi syntyä nopeasti ja kivuttomasti.

Seuraa Antti Tuiskua somessa:
Instagram
Facebook

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt: 
Aino-Kuutamo Uusitorppa / Warner Music Finland
aino-kuutamo.uusitorppa@warnermusic.com 

Keikat: 
Jake Hannula / Warner Music Live
jake.hannula@warnermusic.com