31.1.2020
MAAILMAN SUURIN MEGATÄHTI DUA LIPA JULKAISI UUDEN SINGLEN PHYSICAL!

MAAILMAN SUURIN MEGATÄHTI DUA LIPA JULKAISI UUDEN SINGLEN PHYSICAL!

Future Nostalgia -albumi ulkona 3. huhtikuuta!

Maailman suurimpiin supertähtiin lukeutuva Dua Lipa julkaisi viime yönä tulevan albuminsa toisen sinkun Physical! Kappale yhdistelee taidokkaasti nykypoppia nostalgiseen kasaridiscoon! Menevä sinkku on takuuvarma hitti tanssilattoilla ympäri maailman!

Dua Lipa tiedotti eilen illalla myös toisen studioalbuminsa Future Nostalgia tulevan ulos 3. huhtikuuta. Albumilta on tähän mennessä julkaistu albumin nimikkokappale Future Nostalgia sekä jo kultaa Suomessa striimannut jättihitti Don’t Start Now, joka nousi nopeasti Suomen Spotify -ja radiolistojen kärkeen ollen edelleen radiolistan sijalla #3 ja Spotify sijalla #19. Grammy-palkittu artisti julkaisi tänään singleensä myös sateenkaaren väreillä ilakoivan upean musiikkivideon.

Kuuntele Physical täältä.
Katso upea musavideo täältä.
#LetsGetPhysical

Uuden Future Nostalgia -albumin kappalelista alla:
1.    Future Nostalgia
2.    Don’t Start Now
3.    Cool
4.    Physical
5.    Levitating
6.    Pretty Please
7.    Hallucinate
8.    Love Again
9.    Break My Heart
10.  Good In Bed
11.   Boys Will Be Boys

Seuraa Dua Lipaa somessa:
Instagram
Facebook

Lisätiedot:
Anna-Maria ”Annu” Winter // Warner Music Finland
anna-maria.winter@warnermusic.com