31.1.2020
ETENEE RECORDSIN TUOREIN SAINAUS FIGARO JULKAISI DEBYYTTISINGLENSÄ

22 -vuotias musiikillinen monilahjakkuus Figaro julkaisi tänään Etenee Records -debyyttisinglensä Mörkö. Kappaleen on tuottanut Arto Ruotsala. Kuuntele Mörkö tästä.

Mörkö on rikkinäinen rakkauslaulu. Jos oikeasti välittää jostakin ihmisestä, on valmis kulkemaan sinne pimeisiinkin paikkoihin. Halusin kirjottaa tän biisin niin, että sillä voi olla oma merkityksensä jokaiselle kuulijalle”, Figaro kertoo.

Rumpuja ja kitaraa soittava laulaja-lauluntekijä käsittelee kappaleissaan nuoren aikuisen ahdistuksia, ihmissuhteita ja ympäröivää maailmaa. Hän kirjoittaa mielenmaisemistaan tarinoita, joihin uppoaa sisään. Musiikillisiksi esikuvikseen artisti luettelee Radioheadin, Tame Impalan, Frank Oceanin ja Kanye Westin. Suomen musiikkiskenessä on ehdottomasti RnB’stä, rapistä ja vaihtoehtorockista ammentavan Figaron mentävä aukko. Figaro on aiemmin julkaissut kappaleen Intiaanielokuu omakustanteisesti.

Lataa promokuvat täältä!
Kuvaaja: Shoothayley

Seuraa Figaroa:
Instagram
Spotify 

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Emma Hynnä / Warner Music Finland
emma.hynna@warnermusic.com 

Keikat:
Santtu Ronkainen
sattu@monsplive.fi