29.1.2020
ERIKA VIKMANIN CICCIOLINA -KAPPALEELLA HUIKEA STARTTI SPOTIFYSSA!

Tämän vuoden Uuden Musiikin Kilpailussa mukana oleva Erika Vikman julkaisi maanantaina kappaleensa Cicciolina. Kappale on reipasta suomidiskoa, jossa naisen seksuaalisuutta ei piilotella. Kappale kipusi heti julkaisunsa jälkeen Spotifyn top50 -listalle sijalle 17 ja Yle Areenassa kappaleen lyriikkavideota on katsottu jo yli 200 000 kertaa.

-Kiitos kaikesta rakkaudesta ja tunteista mitä kappale on herättänyt! Kappaleen vastaanotto ylitti kaikki odotuksemme. Ollaan tiimin kanssa tosi otettuja teidän tuesta, Erika iloitsee biisin menestystä.

Suomenkielistä viihdepoppia esittävän Erikan kappaleet tehdään pilke silmäkulmassa, mutta syvyyttäkin löytyy. Erika on aiemmin nähty muun muassa Tähdet, tähdet-ohjelmassa sekä Linnan juhlien jatkojen esiintyjänä.

Lataa tuoreet promokuvat täältä.

Seuraa Erika Vikmania:
Facebook
Instagram
Spotify

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Iira Leinonen / Warner Music Finland
iira.leinonen@warnermusic.com