23.1.2020
KAIJA KOOLTA ODOTETTUA UUTTA MUSIIKKIA – ONNELLINEN LOPPU TÄNÄ YÖNÄ SPOTIFYSSA!

Ikoninen suomipopin kuningatar Kaija Koo julkaisee tänä yönä uuden singlen. Eeppinen voimalaulu Onnellinen loppu sai alkunsa Kaijan kirjoittamasta kirjeestä:

”Uusi biisini ”Onnellinen loppu” sai syntynsä kirjoittamastani kirjeestä tekijöille Tiina Vainikaiselle ja Patric Sarinille. Lahjakas Joonas Angeria ja isoja hittejä vääntänyt Jukka Immonen tuottivat kappaleeseen nerokkaita sävyjä. Kirjeessä avasin ajatuksiani onnellisesta lopusta. Miksei suomalainen sanonta ”itku pitkästä ilosta” voisi olla ”ilo pitkästä itkusta”. Näinkin se voi mennä. Onhan elokuvissakin usein onnellinen loppu ja saduissa aina! Toivoa on niin kauan kun on elämää. Ihanaa uskoa onnelliseen loppuun!”

Kaija Koo on yksi Suomen menestyneimmistä ja rakastetuimmista naisartisteista. Taitava tulkitsija yhdistää musiikillaan sukupolvia ja hänen keikkayleisönsä koostuukin niin nuorisosta kuin vanhemmista kuulijoista, jotka ovat seuranneet artistin uraa alusta asti. Viimeisin single, Pelkkää voittoo, julkaistiin viime vuoden toukokuussa ja se nousi virallisella radiolistalla kymmenen kärkeen.

Kaija Koo:
Facebook
Instagram 
Spotify