16.1.2020
SONJA KUITTISEN JA FANNI NOROILAN RÄPDUO SOFA VALMIINA ESIKOISALBUMINSA JULKAISUUN!

Sonja Kuittisen ja Fanni Noroilan vuonna 2013 perustama SOFA -yhtye on riemastuttanut yleisöä räppäämällä asioista, joista hiphop-kulttuurissa ei juuri ole ennen puhuttu. Teatterikorkeakoulussa toisiinsa tutustunut parivaljakko on tähän mennessä julkaissut kaksi EP:tä ja nipun singlejä, joilla se on räpännyt niin kuukautisista kuin legginseistäkin ja tasapainoillut riemukkaasti yhteiskunnallisen vaikuttavauuden ja hauskanpidon välillä. Oivaltavat ja voimaannuttavat tekstit syntyvät Sonjan ja Fannin omasta kokemuspiiristä. Nyt biisejä on valmiina jo lisääkin – ja on tullut aika julkaista SOFA:n esikoisalbumi.

Ystävänpäivänä 14.2.2020 digitaalisesti ja vinyylinä julkaistavaa BFF -albumia edeltää kuitenkin vielä huomenna julkaistava Ei kiinnosta -single. Siinä missä BFF -albumi on särmikäs kokonaisuus ystävyydestä ja sen monista olomuodoista, kertoo tuleva Ei kiinnosta -single siitä miten herkkä, tunnollinen ja kiltti ihminen helposti ajautuu miellyttämään muita ihmisiä. Sellaisiakin, josta ei itse edes pidä tai jotka eivät ole hyväksi itselle.

Provosoivasta nimestään huolimatta biisi pyrkii olemaan voimamantra niille tyypeille, joita välillä kiinnostaa liikaa toisten tunteet & tarpeet. Haluamme muistuttaa, että on lupa sanoa ei kiinnosta, vetää omia rajoja ja tehdä elämästä oman näköistä”, kertovat Sonja ja Fanni ajatuksiaan biisin sanomasta.

Noah Kinin ja osin Juho Suutarisen tuottamalta BFF -albumilta on julkaistu singleinä jo kappaleet Sotamaalauksii (feat. Ringa Manner), Lucky Liukas ja Tää kestää vaik en kestä sua (feat. F). Feminismiin, bängääviiin biiteihin, tasa-arvoon ja vapauteen uskovan duon esikoialbumia juhlitaan levynjulkaisukeikalla Helsingin Tavastia-klubilla 18.3.2020.

SOFAn ohella sekä Sonja että Fanni ovat aktiivisia myös näyttelijöinä. Sonjan roolitöitä voi nähdä mm. Zaida Bergrothin ohjaamissa Miami- ja Marian paratiisi -elokuvissa sekä Elisa viihteen Nyrkki tv-sarjassa. Fanni puolestaan on mukana helmikuun 13. päivä ensi-iltansa saavassa Elisa Viihde alkuperäissarjassa Kalifornian Kommando

Lataa SOFAn promokuva tästä.
Kuvaaja: Iiris Heikka

SOFA:
Instagram
Facebook
Spotify

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt: 
Nora Norrlin / Liekki Promotion
nora.norrlin@liekkipromotion.com

Keikat:
All Day
https://allday.fi