16.1.2020
KIEHTOVA ARTISTITULOKAS ARTEM JULKAISEE KOUKUTTAVAN DEBYYTTISINGLENSÄ KESKIYÖLLÄ!

Moderni pop-artisti ARTEM julkaisee Musta huppari -debyyttisinglensä keskiyöllä. YleX:n Läpimurtolistaukseenkin nostettu ARTEM yhdistelee musiikissaan luontevasti koukuttavia pop-melodioita ja rosoista rap-estetiikkaa, joita myös debyyttisingle esittelee. Kappaleen tuotannosta vastaavat atso ja suosalø.

Musta huppari syntyi tosi luonnollisesti lähes yhdeltä istumalta. Se on mielestäni sopivan ironinen, mutta surullinen laulu mun arjesta. Olen pitkään taistellut sen kanssa, että teen elämässä paljon asioita, jotka eivät vie henkilökohtaisissa tavoitteissani eteenpäin, mutta taloudellisen tilanteen takia niitä hommia on tehtävä. Tarkoitus ei ole viedä kuuntelijaa ahdistavaan maailmaan, vaan nimenomaan päinvastoin niihin pieniin hetkiin, kun voi vaan laittaa hupun päähän, laittaa musat soimaan ja kadota hetkeksi pois arjesta”, ARTEM kuvailee debyyttiään.

Venäjän Petroskoista alun perin ponnistavan ARTEMin kappaleiden slaavilainen melankolia välittyy rehellisistä teksteistä, jotka kertovat nuoren aikuisen elämästä kaunistelematta ja samaistuttavasti. Koukuttavat kitaramelodiat ja isot kertosäkeet koskettavat ja luovat tarttumapintaa laajallekin kohderyhmälle. ARTEM työstää tällä hetkellä esikoisalbumiaan ja valmistelee keikkasettiään.

Lataa promokuvat täältä. 
Kuvaaja: Karim Awad

Seuraa ARTEMia:
Instagram

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Noora Kärki / Warner Music Finland
noora.karki@warnermusic.com

Keikat:
Santtu Ronkainen / Monsp Live
santtu.ronkainen@warnermusic.com