10.1.2020
EDESMENNEEN MAC MILLERIN 6. JA VIIMEINEN STUDIOALBUMI CIRCLES JULKAISTAAN 17.1.

Vuonna 2018 edesmenneeltä, arvostetulta ja hyvin rakastetulta Mac Milleriltä julkaistaan perheen toiveesta Circles -albumi ensi viikon perjantaina 17.1. Musiikkipiireissä laajaa arvostusta saanut rap-artisti menehtyi 7.9.2018 hänen ollessaan vain 26-vuotias. Millerin perhe julkaisi eilen tiedon tulevasta Circles-albumista, jonka ensimmäinen single Good News julkaistiin yhdessä videon kanssa tänään.

Kuuntele Good News täältä.
Katso musiikkivideo

Myös Suomessa useasti keikkaillut Miller työsti Circles-albumia edellisen Swimming-albumin kanssa samanaikaisesti. Circles-albumin oli tarkoitus olla jatkoa elokuussa 2018 julkaistulle Swimming-albumille ja tulla ulos tupla-albumina. Albumit edustavat kahta eri tyyliä, täydentäen toisiaan. Circles-albumi kuvastaa ympyrän sulkeutumista.

Albumin on tuottanut loppuun sama henkilö kuin edellisenkin albumin, Jon Brion. Kappaleet ovat työstetty alkuperäisistä demoista, kunnioittaen Millerin toiveita albumin suhteen. Miller oli äärettömän suuri Beatles-fani ja häntä muistaen Circles-albumi tuotettiin loppuun Beatlesin alkuperäisstudiolla, Abbey Road Studios.

Circles -albumin kappalelista:
1. Circles
2. Complicated
3. Blue World
4. Good News
5. I Can See
6. Everybody
7. Woods
8. Hand Me Downs
9. That’s on Me
10. Hands
11. Surf
12. Once a Day

Seuraa Circles -albumin virallista Instagram tiliä täältä.

Lisätiedot:

Anna Maria “Annu” Winter // Warner Music Finland
Anna-maria.winter@warnermusic.com