9.1.2020
RAAPPANA JULKAISI TÄNÄÄN UUDEN SINGLEN!

Maamme menestyksekkäimpiin reggae-artisteihin lukeutuva Raappana julkaisi tänään uuden singlen Älä laita ovea kiinni. Kuuntele kappale tästä. Raappana valmistelee tällä hetkellä uutta albumiaan.

Tää on ensimmäinen singlelohkaisu tulevalta levyltä ja tää on aika henkilökohtanen kappale. Välillä sitä on ihmisenä hankala myöntää omia virheitään mutta tässä siitä omasta jääräpäisyydestä on hieman luovuttava, Raappana kuvailee.

Raappanalla on levytyssopimus Etenee Recordsin kanssa. Oman tuotantonsa lisäksi Raappana on tehnyt musiikkia muiden eturivin artistien kanssa ja vieraillut muun muassa JVG:n, Asan, Jukka-Pojan sekä viimeisimpänä Asteen kappaleilla.

Seuraa Raappanaa:
Instagram
Facebook
Spotify

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Iira Leinonen / Warner Music Finland
iira.leinonen@warnermusic.com

Keikat:
All Day Agency
booking@allday.fi