9.1.2020
MONSPIN NUORI LUPAUS AHTI JULKAISI TÄNÄÄN DEBYYTTISINGLENSÄ GRETA

Monspin sanavalmis tuore sainaus Ahti julkaisi tänään debyyttisinglensä Greta, sattumalta Greta Thunbergin syntymäpäivänä. Mieletön sattuma huomattiin vasta sinkun julkaisupäivän päättämisen jälkeen. Thunbergin inspiroimana Ahti kertoo Greta -kappaleellaan maailmantuskasta nuoren ihmisen silmin. Kappaleeseen julkaistiin tänään myös musiikkivideo.

Kuuntele Greta tästä!
Katso musiikkivideo tästä!

20-vuotias lahjakas artisti bongattiin YouTubesta ”Maanantai sessarit” -videoidensa kautta. Sessarit ovat keränneet nyt lähes 3 miljoonaa katselukertaa. Käsittämättömän taitava räppäri esittelee kappaleellaan myös ainutlaatuista herkkyyttä ja musikaalisuutta.

Lataa promokuva täältä.
Kuvaaja: Ville Juurikkala

Seuraa Ahtia:
Spotify
Youtube
Instagram

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Emma Hynnä / Warner Music Finland
Emma.hynna@warnermusic.com

Keikat:
Santtu Ronkainen / Monsp Live
santtu@monsplive.fi