9.1.2020
KIEHTOVA SUPERLAHJAKKUUS ISAAC SENE JULKAISI UUDEN SINGLEN!

Siilinjärveltä ponnistava, kiehtova artisti/lauluntekijä Isaac Sene julkaisi tänään uuden singlen Hello My Ppl. Kappaleella artisti avaa maailmankatsomustaan sekä suhdettaan ihmisyyteen. Singlen on tuottanut Isaacin luottotuottaja Olli Palmunen.

Biisi tiivistää hyvin elämäntilanteeni, ja tämän hetkisen maailmankatsomukseni. Se kertoo suhteestani ihmisyyteen. Miten itseni avaaminen, asioiden sekä tunteiden hyväksyminen ja jakaminen on edesauttanut minua elämässä. Siitä miten kovasti toivon avoimuutta ja rehellistä yhteyttä. Miten syvästi rakastan musiikkia”, Isaac avaa kappaleen tarinaa.

Kiitos vielä Olli Palmuselle, jota ilman ei olisi tätä hienoa kappaletta, jonka takana voin seistä ylpeänä ja joka tekee kunniaa musiikille. Tää on kappale kaikille ihmisille”, Isaac jatkaa.

Katso kappaleen lyriikkavideo täältä! 

Isaac Senen soul-vivahteinen pop-musiikki sekoittaa luontevasti vaikutteita myös rock- ja jazz-musiikista. Moderni muusikko avaa musiikissaan päivittäisiä tuntojaan ja kokemuksiaan omasta elämästään sekä ympäriltään. Realistisiin teksteihin sekoittuvat luontevasti myös mielikuvituksesta syntyvät maailmat ja tarinat.

Isaac Sene julkaisi Akryyli-singlen Etenee Recordsin kautta marraskuussa, jota ennen hän on julkaissut omakustanteena kappaleet Kukaan ei tanssi niinku sä, Sexflow ja Ylhäällä. Isaac Seneä on myös kuultu mm. Yeboahin Elovena-EP:llä.

Lataa promokuvat täältä!
Kuvaaja: Shoothayley

Seuraa Isaac Senea:
Instagram
Spotify

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Noora Kärki / Warner Music Finland
noora.karki@warnermusic.com

Keikat:
Maija Kaarna / Fullsteam Agency
maija@fullsteam.fi

Rauha Kyyrö / Fullsteam Agency
rauha@fullsteam.fi