9.1.2020
ESPORTS KANNATUSLAULUSTA TUNNETTU THE VERKKARS JULKAISI UUDEN SINGLEN!

Suomalaisen Counter-Strike-videopelijoukkueen ENCEn kannatusbiisistä tunnettu The Verkkars julkaisi tänään uuden singlen Winlandia. Kappaleeseen on tehty myös musiikkivideo, joka on jo lyhyessä ajassa kerännyt yli 14 000 katselukertaa. Katso video tästä!

Winlandia-kappale on jatkoa yhtyeen EZ4ENCE -kannatuslaululle, jota on striimattu Spotifyssa platinaan oikeuttava määrä eli yli 4 miljoonaa kertaa. EZ4ENCE-biisin musiikkivideokin on ilmiömäisesti kerännyt lyhyessä ajassa jo yli neljä miljoonaa katselukertaa Youtubessa.

-Winlandia on edellisen biisin teemaa jatkava, energinen bilebängeri. Siitä löytyy ripaus rallienkkua ja kannatusta, yhtye kuvailee uutta kappaletta.

The Verkkars on kahden muusikkovirtuoosin perustama yhtye, joka on noussut ilmiömäisesti lyhyessä ajassa suuremman yleisön tietoisuuteen. Yhtyeen esikoissingle EZ4ENCE nousi julkaisunsa jälkeen Spotifyssa Top50 -listan kärkisijoille. Yhtyeen jäsenet Tomi ja Iiro työskentelevät musiikkialalla; he toimivat biisintekijöinä Warner Music Finlandin omistuksessa olevassa HMC Publishing-kustantamossa.

Seuraa The Verkkarsia:
Youtube
Twitter
Instagram

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Iira Leinonen / Warner Music Finland
iira.leinonen@warnermusic.com