9.1.2020
EMMA GAALASSA ENSIMMÄISEN EHDOKKUUTENSA SAANUT ETTA JULKAISEE UUDEN SINGLEN FML!

Emma Gaalassa ensimmäistä kertaa Vuoden Hiphop / R&B -kategoriassa ehdolla oleva Etta julkaisee tänä yönä uuden kappaleen FML. Hän on tehnyt kappaleen yhdessä mm. Ruusuista tunnetun Alpo Nummelinin kanssa.

FML – story of my life… Mulla on huono tapa viikonloppuöisin tarttua puhelimeen, joten päätin tehä siitä biisin. Tää synty, ku ensimmäistä kertaa tein Alpo Nummelinin kanssa musaa. Hän soitti eri biittejä koneelta, ja heti ku kuulin tän riffin se sai mun huomion. Ei kauaa mennyt, kun saatiin rakennettua biisi sen ympärille. Tässä pääsee kuulemaan soundillisesti ihan uutta Ettaa. Pieni throwback 2000-luvun alkuun!

Etta on yksi tämän hetken mielenkiintoisimmista nimistä. Hän on pääkaupunkiseudulta ponnistava artisti, joka herätti vuonna 2017 hip hop -piirien mielenkiinnon sosiaaliseen mediaan ladatuilla rap-videoillaan. Etta solmi levytyssopimuksen PME Recordsin ja Warner Musicin kanssa, ja syyskuussa 2018 ilmestyi ovet sisään potkiva debyyttisingle Ballerina. Keväällä 2019 Etta julkaisi debyytti-EP:nsä 10, joka antoi loistavan kuvan artistin monipuolisuudesta. Julkaisu sai jatkoa viime syksynä, kun 10+ -EP ilmestyi.

Vasta pari vuotta räpännyt artisti on myös lahjakas laulaja, joka on vieraillut lukuisissa hittibiiseissä. Hänen äänensä on tuttu muun muassa Lukas Leonin kappaleista XTC ja Rooma sekä STEREO -tuottajaduon singleltä Vuosien päästä. YleX:n musatiimi valitsi Etan Vuoden Läpimurto 2019 -listauksessa sijalle kaksi ja hän esiintyi kesällä 2019 kaikilla Suomen isoimmilla festivaaleilla.

Etta:
Instagram
Facebook
Youtube
Spotify

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Essi Varila / Warner Music Finland
Essi.varila@warnermusic.com

Keikkamyynti:
Kimmo Sundström / Warner Music Live
Kimmo.sundstrom@warnermusic.com

Management:
Carla Ahonius / Manage Me
carla@manageme.fi