13.12.2019
STORMZY JULKAISI KAUAN ODOTETUN TOISEN ALBUMINSA ”HEAVY IS THE HEAD”

Stormzy tekee näyttävän paluun uudella albumillaan Heavy Is The Head. Stormzy on toiminut albumin vastaavana tuottajana. Tämän lisäksi albumin kappaleita ovat olleet tuottamassa muun muassa Fred GibsonFraser T SmithT-Minus. Ilmiöksi noussut rap-artisti Stormzy on myynyt maailmanlaajuisesti yli 7 miljoonaa singleä ja hänen kappaleitaan on striimattu lähes miljardi kertaa.

Stormzy tunnetaan kantaaottavista lyriikoistaan, ja uusi albumi tuo esille yhä enemmän artistin monipuolista muusikkoutta. Albumikokonaisuudella kuullaan uuden sukupolven mielenkiintoisimpia artisteja, kuten Ed SheeranH.E.R. ja YEBBA.

Stormzyn ilmiömäinen vuosi starttasi viime huhtikuussa, kun artisti julkaisi uuden albumin ensimmäisen sinkun Vossi Bop. Kulunut vuosi on ollut brittiartistille merkittävä! Stormzy oli muun muassa ensimmäinen UK-räppäri pääesiintyjänä Glastonbury festivaalilla tänä vuonna. Artisti on myös kahminut itselleen jo yli 30 arvostettua palkintoa, kuten BRIT -Awards, MTV EMA -Award, BBC Music Award, Teen Choice Award ja monia muita!

Keskiviikkona 11. joulukuuta julkaistu kappale Audacity, jolla feattaa brittiräppäri Headie One, sai samana päivänä musiikkivideon, joka keräsi huimat 900 tuhatta katselukertaa alle 24 tunnissa!

Stormzy ilmoitti viime viikolla H.I.T.H  -maailmankiertueestaan! Kiertue alkaa Dubaista 7. helmikuuta ja päättyy Afrikkaan lokakuussa 2020. Stormzy nähdään Euroopassa muun muassa Belgiassa, Saksassa, Tanskassa, Hollannissa, Ruotsissa, Norjassa ja Ranskassa.

Stormzy nousi suuren yleisön tietoisuuteen vuonna 2017 julkaistun Gang Signs and Prayers –esikoisalbumin myötä. Esikoisalbumin julkaisun aikaan mielenkiintoisena uutena nimenä pidetystä Stormzysta on kolmessa vuodessa kuoriutunut vaikuttava showmies ja aktivisti. Underground-musiikin suunnannäyttäjä on rehellinen ja samaistuttava hahmo, joka ajaa muun muassa black empowerment –liikettä. Artistin voimakkaat poliittiset kannanotot kuuluvat niin hänen musiikissaan kuin hänen keikkapuheissaan. Stormzy ei pelkää tuoda yhteiskunnan epäkohtia esille, eikä artistin aktivismi rajoitu ainoastaan hänen musiikkiinsa: Räppäri jakaa jo toista vuotta yliopistoapurahoja Cambridgeen nuorille.

Kuuntele uusi albumi tästä!

Heavy Is The Head -albumin kappalelista: 
1. Big Michael
2. Audacity (feat. Headie One)
3. Crown
4. Rainfall (feat. Tiana Major9)
5. Rachael’s Little Brother
6. Handsome
7. Do Better
8. Don’t Forget to Breathe (feat. YEBBA) (Interlude)
9. One Second (feat. H.E.R.)
10. Pop Boy (feat. Aitch)
11. Own It (feat. Ed Sheeran & Burna Boy)
12. Wiley Flow
13. Bronze
14. Superheroes
15. Lessons
16. Vossi Bop

Seuraa Stormzya:
Instagramissa 
Facebookissa 

Lisätiedot:
Anna Maria Winter // Warner Music Finland
anna-maria.winter@warnermusic.com