5.12.2019
ALISKYN UUSI BIISI IT’S OKAY MUISTUTTAA, ETTÄ KAIKKI ON HYVIN

Kotimaisen elektronisen musiikkikentän tämän hetken mielenkiintoisimpiin nouseviin nimiin kuuluva Alisky julkaisee huomenna uuden singlen It’s Okay ft. CRONICLE.
Alisky kirjoitti uuden singlensä ruotsalaisen laulajan CRONICLEn ja norjalaisen tuottaja-laulajaduon NUJAn kanssa, ja kaikkia kolmea myös kuullaan kappaleella. It’s Okay on mieltä rauhoittava tanssikappale voimakkailla popviboilla.

Ikinä ei tiedä mitä tulee tapahtumaan, joskus elämä potkii päähän ja päivät voi tuntua tosi rankoilta. Tää uusi single on biisi, joka kuuntelee sua ja on muistuttamassa siitä, että kaikki kääntyy vielä parhain päin, It’s Okay., Alisky kuvailee.

23-vuotiaan dj-tuottajan edelliset sinkut Plan B (ft. Laudic) ja Panic Attack ovat saaneet Suomessa mukavasti radiosoittoa, ja artisti oli yksi YleX:n vuoden 2019 Läpimurto-artistiehdokkaista. Aliskyn monipuolinen tuotanto on elektronista musiikkia urbaanilla twistillä, ja sitä voisi kuvailla elegantiksi keskiyön bassomusiikiksi.

Seuraa Aliskya:
Spotify
Soundcloud
Instagram
Facebook