26.11.2019
UK-RAPIN SUPERTÄHTI STORMZYLTA YHTEISBIISI ED SHEERANIN KANSSA!

UK-RAPIN SUPERTÄHTI STORMZYLTA YHTEISBIISI ED SHEERANIN KANSSA!

Uusi albumi ulkona 13. joulukuuta!

Brittimuusikko Stormzy julkaisi tänään uuden sinkun Own It yhdessä supertähti Ed Sheeranin ja Nigerialaisen Burna Boyn kanssa!

Kuuntele kappale tästä.
Katso musiikkivideo tästä.
Stormzy tiedotti aiemmin tällä viikolla julkaisevansa toisen albuminsa Heavy Is The Head 13. joulukuuta.

Ilmiöksi noussut rap-artisti Stormzy on myynyt maailmanlaajuisesti yli 7 miljoonaa singleä ja hänen kappaleitaan on striimattu lähes miljardi kertaa. Artisti on kahminut uransa aikana jo yli 25 arvostettua palkintoa, kuten kaksi BRIT-Awardia, MTV EMA –Award, BBC Music Award, Teen Choice Award ja monia muita.

Stormzy tunnetaan kantaaottavista lyriikoistaan, ja uusi albumi tuo esille yhä enemmän artistin monipuolista muusikkoutta. Albumikokonaisuudella kuullaan uuden sukupolven mielenkiintoisimpia artisteja, kuten Ed Sheeran, H.E.R. ja YEBBA. Albumin kappaleita ovat olleet tuottamassa muun muassa Fred Gibson, Fraser T Smith, T-Minus.

Albumin ensimmäinen single Vossi Bop rikkoi Iso-Britanniassa lukuisia ennätyksiä: kappale muun muassa keräsi julkaisuviikollaan enemmän striimejä kuin kenenkään muun brittiräppärin singlen julkaisu samassa ajassa aiemmin. Tulevalta albumilta on jo aiemmin julkaistu Vossi Bopin lisäksi kaksi kappeletta: Crown sekä Wiley Flow. Stormzy on pitänyt hallussaan Brittien sinkkulistan kärkisijaa jo kahdesti tänä vuonna: sinkullaan Vossi Bop, sekä myöhemmin kesällä Ed Sheeranin kanssa julkaistulla Take Me Back To London-kappaleella.

Stormzy nousi suuren yleisön tietoisuuteen vuonna 2017 julkaistun Gang Signs and Prayers –esikoisalbumin myötä. Esikoisalbumin julkaisun aikaan mielenkiintoisena uutena nimenä pidetystä Stormzysta on kolmessa vuodessa kuoriutunut vaikuttava showmies ja aktivisti. Underground-musiikin suunnannäyttäjä on rehellinen ja samaistuttava hahmo, joka ajaa muun muassa black empowerment –liikettä. Artistin voimakkaat poliittiset kannanotot kuuluvat niin hänen musiikissaan kuin hänen keikkapuheissaan. Stormzy ei pelkää tuoda yhteiskunnan epäkohtia esille, eikä artistin aktivismi rajoitu ainoastaan hänen musiikkiinsa: Räppäri jakaa jo toista vuotta yliopistoapurahoja Cambridgeen nuorille.

Tämän kaiken lisäksi vasta 26-vuotias Stormzy on muun muassa kirjoittanut tarinastaan kirjan Rise UpThe Story So Far, perustanut #Merky Records –tytärlevy-yhtiön Atlanticille sekä isännöinyt Ibizalla loppuunmyyntyä #Merky –festivaliaan. Stormzyn saavutuksiin kuuluu myös asemansa ensimmäisenä iso-britannialaisena räppärinä, joka on toiminut Glastonburyn pääesiintyjänä.

Joulukuussa julkaistavalla Heavy Is The Head –albumilla on 16 kappaletta, joista 12 ovat täysin uusia. Albumin kappalelista alla:

1. Big Michael
2. Audacity (feat. Headie One)
3. Crown
4. Rainfall (feat. Tiana Major9)
5. Rachael’s Little Brother
6. Handsome
7. Do Better
8. Don’t Forget to Breathe (feat. YEBBA) (Interlude)
9. One Second (feat. H.E.R.)
10. Pop Boy (feat. Aitch)
11. Own It (feat. Ed Sheeran & Burna Boy)
12. Wiley Flow
13. Bronze
14. Superheroes
15. Lessons
16. Vossi Bop

Seuraa Stormzya:
Instagramissa
Facebookissa

Lisätiedot:
Karoliina Kanerva / Warner Music Finland
Karoliina.kanerva@warnermusic.com