22.11.2019
STIG JULKAISI UUDEN SINGLEN BIIP BIIP!

Humoristisista lyriikoistaan ja suomalaisesta tunnelmastaan tunnettu Stig julkaisi tänään uuden singlen Biip Biip. Stig on on tehnyt biisin yhdessä Kyösti Salokorven, Perttu Mäkelän ja Eppu Kososen kanssa.

Biip Biip on tarina peräänajotilanteesta, ihmissuhteista ja rakkaudesta. Mitä tapahtuu sen jälkeen kun pelti on rytissyt? Onko kolhut paikattavissa?”, Stig tulkitsee kappalettaan.

Singlelle julkaistiin myös hauska animoitu lyriikkavideo, jossa Stig bändeineen esiintyy The BiipBiip Show’ssa. Lyriikkavideon on tuottanut Vaisto Creative ja käsikirjoittanut Vesa Lindström.

Katso lyriikkavideo tästä!

Lukuisia kulta- ja platinasinglejä vuosien varrella julkaissut Stig on tarjonnut suomalaisille useita kestohittejä, kuten esimerkiksi Puumaa mä metsästän ja Original gigolo (feat. Teflon Brothers). Vuonna 2015 julkaistu albumi STIG sisälsi jättihitin Roy Orbison, joka oli sen vuoden yhdeksänneksi soitetuin kappale Suomen radioissa. Roy Orbison oli myös ehdolla Vuoden biisiksi 2016 Emma Gaalassa. Stig on julkaissut tänä vuonna Lonkeronvärinen taivas ja Sitä sun tätä -kappaleet.

Seuraa Stigiä somessa:
Instagram
Facebook
Spotify

Lataa promokuvat täältä! 
Kuvaaja: Kai Kuusisto