13.11.2019
ISAAC SENE ON ETENEE RECORDSIN KIINNOSTAVA UUSI SAINAUS

Isaac Sene on 22-vuotias monilahjakas artisti/lauluntekijä, jonka uusi single Akryyli julkaistaan 15.11. Siilinjärveltä ponnistavan Isaac Senen musiikki on modernia soul-vivahteista poppia, jolla voidaan myös kuulla vaikutteita jazz-musiikista. Isaac Sene avaa musiikissaan päivittäisiä tuntojaan ja tarinoita omasta elämästään sekä ympäriltään. Realistisiin teksteihin sekoittuvat kuitenkin luontevasti myös mielikuvituksesta syntyvät maailmat ja tarinat.

Viime keväänä ihmiset alkoivat ottaa tosissaan muhun yhteyttä musan takia. Pitkän pohdinnan ja pienten mutkien kautta päädyttiin managerin kanssa siihen, että Perttu Mäkelän johtama Etenee Records on mun paikka ja uran kannalta paras ratkaisu.”

Biisejä on valmisteltu yli vuosi ja innolla odotan, että pääsen vihdoin julkaisemaan työni tuloksia. Loistavat fiilikset ilmassa! Tuntuu, että tietää mitä tekee ja mihin on menossa, vaikka matka kohti tuntematonta on vasta edessä. Se on mulle paras tunne”, Isaac Sene kertoo.

22-vuotias Isaac Sene on aiemmin julkaissut omakustanteena kappaleet Kukaan ei tanssi niinku sä, Sexflow ja Ylhäällä. Häntä on myös kuultu mm. Yeboahin Elovena-EP:llä.

Lataa promokuvat täältä!
Kuvaaja: Shoothayley

Seuraa Isaac Senea:
Instagram
Spotify

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Noora Kärki / Warner Music Finland
noora.karki@warnermusic.com

Keikat:
Maija Kaarna / Fullsteam Agency
maija@fullsteam.fi

Rauha Kyyrö / Fullsteam Agency
rauha@fullsteam.fi