12.11.2019
VAIN ELÄMÄÄ -JOULUJAKSOJEN BIISIT JULKAISTAAN SAMALLA LEVYLLÄ!

Tänä syksynä tv-katsojia erityisen paljon kiinnostanut Vain elämää -ohjelma saa jatkoa vielä muutaman erityisjakson verran. Marraskuun 15. päivä alkaen ohjelmasta nimittäin nähdään kolmena peräkkäisenä perjantaina joulujaksot.

Juhlakauden viimeisissä jaksoissa seitsemän artistia eli Lauri Tähkä, Maija Vilkkumaa, Antti Tuisku, VilleGalle, Elastinen, Vesala ja Erin kokoontuvat joulupöydän ääreen keskustelemaan omista perinteistään sekä kuulemaan toistensa versioita ikimuistoisista joululauluista.

Jokaiselta artistilta kuullaan ohjelmassa yhteensä kolme joululaulua, joista osa on tuttuja klassikoita ja osa täysin uusia helmiä. Kaikki kappaleet julkaistaan yksissä kansissa 29. marraskuuta Vain Elämää Joulu -levyllä.

Vain elämää -kaudelta on julkaistu albumit Vain elämää kausi 10 – Ensimmäinen kattaus ja Vain elämää kausi 10 – Toinen kattaus, jotka ovat olleet useita viikkoja albumilistan kärkisijoilla. Tämän kauden kappaleet ovat myös dominoineet Spotifyn top 50 -listaa.

Upea Vain elämää -syksy huipentuu 28. ja 29. joulukuuta kahteen lähes loppuunmyytyyn Hartwall Arenan konserttiin.

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Aino-Kuutamo Uusitorppa / Warner Music Finland
aino-kuutamo.uusitorppa@warnermusic.com

Konserttien promoottori:
Samppa Hartikainen / Warner Music Live
samppa.hartikainen@warnermusic.com