12.11.2019
TUPLAPLATINAA STRIIMANNUT TIPPA JULKAISEE ODOTETUN UUDEN SINGLEN HUOMENNA!

TIPPA julkaisee huomenna 8.11. odotetun uuden singlen Yks sun virheistä. Yks sun virheistä on jatkoa viime vuonna julkaistuille singleille kohti ensi keväänä julkaistavaa albumia. Tuplaplatinaa striimanneella, Emma-ehdokkuudella huomioidulla Satutat mua -kappaleellaan viime vuonna koskettanut TIPPA kommentoi uutta singleään näin:

Yks sun virheistä kertoo addiktiosta ja siitä tunteesta, kun tekee saman virheen aina uudestaan välittämättä siitä, miten vahingollista se itselle ja toiselle on. Yks sun virheistä on neljäs sinkku tulevalta albumilta, jonka teko on ollut pitkä prosessi – levyntekoon on liittynyt paljon tunteita, on käyty läpi ylä- ja alamäkiä. Tammikuussa pistettiin ulos Matias-EP, joka teki tilaa näille uusille biiseille isojen ekojen sinkkujen jälkeen.

TIPPA yllätti viime vuonna nimenmuutoksella sekä rockahtavammalla soundilla. Satutat mua -single toi artistille ansaitusti uransa ensimmäisen Emma-ehdokkuuden 2019 Vuoden biisi -kategoriassa ja sitä on striimattu yhteensä jo yli 8 miljoonaa kertaa. Satutat mua ja platinarajan ylittänyt Roska silmäs (feat. JVG) nousivat molemmat heti julkaisustaan Suomen Spotifyn ykköspaikalle. Vuosi sitten ilmestynyt Polta se pois on striimannut yli 3 miljoonaa kertaa.

Lataa promokuvat täältä.
Kuvaaja: Andrei Kipahti

TIPPA somessa:
Instagram
Facebook
Spotify

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Noora Kärki / Warner Music Finland
noora.karki@warnermusic.com

Keikat:
Kimmo Sundström / Warner Live
Kimmo.sundstrom@warnermusic.com