12.11.2019
SOFA JULKAISI UUDEN SINGLEN TÄÄ KESTÄÄ VAIK EN KESTÄ SUA – KAPPALEELLA MUKANA F!

Debyyttialbumiaan valmisteleva SOFA julkaisi tänään uuden singlen Tää kestää vaik en kestä sua. Kappaleella on mukana yhtyeen hyvä ystävä F. Voit kuunnella sen täältä!

Tää kestää vaik en kestä sua” on meidän kolmas sinkku tulevalta kokopitkältä, jossa fiittaa upeista upein F. Tää on rakkauslaulu, joka on omistettu meidän omille siskoille ja ylipäätänsä siskoudelle, perheelle, sille siteelle kenen tahansa läheisen ihmisen kanssa, joka venyy ja paukkuu ja kulkee mukana koko elämän, on maailman tärkein mutta välillä niin raivostuttava. Meistä se on melko maagista, että me esimerkiksi voidaan olla olemassa siskoillemme kaikkien epätäydellisyyksiemme kanssa – ilman hylkäämisen pelkoa. Tietää, että se läheinen ihminen on rinnalla läpi erimielisyyksien ja välimatkojen.

SOFAn muodostavat SonSon eli Sonja Kuittinen ja FanFan eli Fanni Noroila haluavat musiikillaan horjuttaa sortavia valtarakenteita, joita yhteiskunta ja musiikkibisnes ovat pullollaan:

Meistä herkkyyden ja tyttöjen maailman kuuluu tulla näkyväksi tässä genressä. ”Tää kestää vaik en kestä sua” tuokin uudenlaista näkökulmaa suomiräppiin ja tämä tematiikka on vahvasti läsnä myös tulevalla albumilla.

SOFA on tunnettu kantaaottavista sanoituksistaan ja valloittavasta energiastaan. Yhtye esiintyi viime kesänä kaikilla Suomen isoimmilla festareilla ja oli mukana myös isosti esillä olleessa D.R.E.A.M.G.I.R.L.S. -spektaakkelissa.

Katso kappaleen energinen lyriikkavideo tästä.

Lataa SOFAn promokuva täältä!
Kuvaaja: Iiris Heikka

SOFA:
Instagram
Facebook
Spotify 

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Essi Varila / Warner Music Finland
essi.varila@warnermusic.com

Keikat:
Feniks Willamo / All Day
Feniks@allday.fi