12.11.2019
MIKKO MANNISESTA WARNER MUSIC FINLANDIN CFO SEKÄ BALTIAN LIIKETOIMINTAJOHTAJA

Warner Music Finland on nimittänyt Mikko Mannisen yhtiön CFO:ksi ja Baltian alueen liiketoiminnasta vastaavaksi johtajaksi. Jo 11 vuotta yhtiön palveluksessa työskennellyt Manninen on toiminut kahdeksan vuotta Warner Music Finlandin talousjohtajana. Uudessa tehtävässään Manninen vastaa talouden lisäksi entistä laajemmin yhtiön tukitoiminnoista ja liiketoiminnasta Baltian maissa.

Mikko on pidetty johtaja ja pitkän linjan warnerlainen. Baltia on meille tärkeä kasvualue ja uskon, että Mikon näkemys ja business-osaaminen mahdollistavat parhaan mahdollisen kehityksen mielenkiintoisilla markkinoilla, Warner Music Finlandin toimitusjohtaja Mark Fry kommentoi.

Olen erittäin innoissani tästä uudesta haasteesta. Baltian musiikkimarkkinoiden kehitys on viime vuosina ollut vakuuttavaa ja alueen merkitys osana yrityksemme kokonaisstrategiaa on jatkuvassa kasvussa. Pyrimme tulevaisuudessa hyödyntämään Baltiassa niitä samoja vahvuuksia, jotka ovat tehneet Warnerista Suomessa taloudellisilla mittareilla maan suurimman ja kannattavimman levy-yhtiön, Mikko Manninen sanoo.

Manninen raportoi uudessa tehtävässään Warner Music Finlandin toimitusjohtaja, Nordic VP Mark Frylle sekä Nordic CFO Ivar Noerille.

Lisätiedot:
Riikka Bogdanoff / Warner Music Finland
riikka.bogdanoff@warnermusic.com