12.11.2019
CLEDOS JULKAISI UUDEN BIISIN JA MUSIIKKIVIDEON!

Yhdeksi tämän hetken kiinnostavimmaksi uuden aallon rap-artistiksi noussut Cledos julkaisi tänään uuden singlen TÄN KAA (feat. Bizi). Cledoksen ja Bizin mutkatonta yhteistyötä on kuultu aiemmin mm. Bizin viime vuonna julkaisemalla BIGMACi-kappaleella, joka pysytteli viikkoja Spotifyn top50 -listalla.

Mun ja Bizin tekemisessä on aina joku oma taikansa ja meidän on tosi helppoo tehä biisei yhessä. Meillä on itse asiassa kymmeniä biisejä, joita ollaan tehty yhdessä. Näitä tullaan siis mahdollisesti julkaisemaan lisää tulevaisuudessakin”, Cledos kertoo.

Kappaleelle julkaistiin myös huikea musiikkivideo, jonka käsikirjoituksessa Cledos on itse ollut vahvasti mukana yhdessä Aaron Siraisen, ohjaajan ja kuvaajan kanssa. Videon on ohjannut kaverikarim ja kuvannut Juho Länsiharju.

Katso musiikkivideo täältä.

Cledos on kiinnostava uuden sukupolven artisti, joka on noussut Suomen musiikkikentän keskiöön vain kahdessa vuodessa. Vuonna 2017 julkaistu omakustanne-debyyttisingle Töis nousi viraalihitiksi, kun sen musiikkivideota katsottiin YouTubessa useita tuhansia kertoja vain muutamassa päivässä. Debyyttisingleä on seurannut mm. useampi platinaa rikkonut tai platinarajaa lähentelevä single, 2 Emma-ehdokkuutta sekä featit mm. Mikael Gabrielin, ABREUn, Kuben ja Karri Koiran kanssa.

Cledos kiinnostaa myös keikkarintamalla: artisti on esiintynyt uransa aikana mm. YleXPopissa, Ruisrockissa, Provinssissa sekä Blockfesteillä. Kuluvana syksynä Cledos keikkailee klubeilla ympäri Suomen.

Syksyn keikat:
Pe 1.11. Tampere, Social Club
la 9.11. Leppävirta, BugFest
pe 22.11. Kuopio, Ilona
la 30.11. Rauma, Domino
pe 6.12. Levi, Wanha Poro
pe 13.12. Tampere, Klubi

Seuraa Cledosta somessa:
Instagram
Facebook
Youtube
Spotify

Lataa promokuvat täältä
Kuvaaja: Andrei Kipahti

Lisätietoa ja haastattelupyynnöt:
Noora Kärki / Warner Music Finland
noora.karki@warnermusic.com

Keikat:
Jake Hannula / Warner Music Live
jake.hannula@warnermusic.com