4.11.2019
MAAILMAN SUOSITUIN YHTYE COLDPLAY JULKAISEE UUDEN ALBUMIN 22. MARRASKUUTA

UUDET KAPPALEET ORPHANS JA ARABESQUE ULKONA NYT!

 

Brittiläinen superyhtye Coldplay ilahdutti juuri fanejaan tiedottamalla julkaisevansa kahdeksannen studioalbuminsa,Everyday Life, perjantaina 22. marraskuuta. Samaan aikaan starttasi myös albumin ennakkomyynti ja yhtye julkaisi albumilta kappaleetOrphans ja Arabesque.

Kuuntele uudet kappaleet tästä.

53 minuutin mittainen albumikokonaisuus jakautuu kahteen osaan: Sunrise (auringon nousu) jaSunset (auringon lasku). Albumin on tuottanut The Dream Team ja sillä vierailevat Stromae, Femi Cuti, Tiwa, Savage ja Jakob Collier.

Everyday Life –albumin kansitaide pohjautuu yhtyeen kitaristi Jonny Bucklandin isoisoisän bändistä löytyneeseen kuvaan vuodelta 1919.

Albumin kansitaidetta on tiisattu mysteerisillä julisteilla ja mainostauluilla ympäri maailman São Paulosta aina Tokyoon saakka. Tarkkasilmäiset ovat saattaneet törmätä julisteisiin myös Helsingin kaduilla. Katso kuva Helsingin Kampista tästä.

Myös albumin kappalelista löytyi etukäteen mm. Helsingin Sanomien ilmoituspalstalta aiemmin torstaina. Katso mystinen ilmoitus tästä.

Ensimmäiset yksityiskohdat albumista jaettiin maailmanlaajuisesti superfanien kesken, kun yhtye postitti kirjoituskoneella käsintehdyt ja bändin jäsenten itsensä allekirjoittamat fanikirjeet 500 fanille ympäri maailman. Katso kirje tästä.

Katso albumin kappalelista alta:

Sunrise
Sunrise
Church
Trouble In Town
BrokEn
Daddy
WOTW / POTP
Arabesque
When I Need A Friend

Sunset
Guns
Orphans
Èkó
Cry Cry Cry
Old Friends
بنی آدم
Champion Of The World
Everyday Life

 

Lisätietoja:
Emma Hynnä / Warner Music Finland
emma.hynna@warnermusic.com