24.10.2019
STIG JULKAISI TUNNUSBIISIN JA MUSIIKKIVIDEON HULVATTOMALLE KOMEDIAELOKUVALLE TÄYDELLINEN JOULU!

Lukuisista kestohiteistään tunnettu koko kansan Stig on tänään julkaissut Meeri & Krista -nimisen biisin 25.10. ensi-iltansa saavalle komediaelokuvalle Täydellinen joulu. Kappaleen ovat säveltäneet ja sanoittaneet Joel Melasniemi ja Olli Äkräs. Kappaleelle julkaistiin myös Severi Koivusalon ohjaama musiikkivideo, jolla esiintyvät Stigin lisäksi näyttelijät Maarit Peltomaa & Jaana Pesonen.

Meeri & Krista -biisissä on joulun henkeä. Vähän ehkä jää auki, että mitä jouluista aattoiltana on kolmistaan puuhattu, mutta jokainen voi tehdä asiasta omat johtopäätökset”, Stig kommentoi.

Katso musiikkivideo täältä!

Lukuisia kulta- ja platinasinglejä vuosien varrella julkaissut Stig on tarjonnut suomalaisille ueita kestohittejä, kuten esimerkiksi Puumaa mä metsästän ja Original gigolo (feat. Teflon Brothers). Vuonna 2015 julkaistu albumi STIG sisälsi jättihitin Roy Orbison, joka oli sen vuoden yhdeksänneksi soitetuin kappale Suomen radioissa. Roy Orbison oli myös ehdolla Vuoden biisiksi 2016 Emma Gaalassa. Tänä vuonna Stig on julkaissut Lonkeronvärinen taivas ja Sitä sun tätä -singlet.

Seuraa STIG:iä somessa:
Instagram
Facebook
Spotify

Lataa promokuvat täältä.
Kuvaaja: Kai Kuusisto

Keikat:
Kimmo Sundström / Warner Music Live
kimmo.sundstrom@warnermusic.com

Lisätietoja ja haastattelupyynnöt:
Noora Kärki / Warner Music Finland
noora.karki@warnermusic.com