24.10.2019
ROOPE SALMINEN & KOIRAT -YHTYEEN UUSI ALBUMI TÄNÄ YÖNÄ SPOTIFYSSA!

 

Roope Salminen & Koirat julkaisee ensi yönä odotetun toisen albuminsa Koiran vuosi. Albumi on jo ennakkoon ylittänyt platinarajan ja siltä löytyy yhtyeelle ominaisten menevien biisien lisäksi myös syvällisempiä ja henkilökohtaisempia kappaleita. 

-Koiran vuosi on albumi, jonka julkaisu pelottaa. Panokset on paljon isompia ja tarinat henkilökohtaisempia kuin ekalla levyllä. Ei sitä tehdessä tietenkään mieti, mutta nyt kun katsoo kokonaisuutta niin tän levyn yhteydessä on tullut dokumentoitua myös aika merkittävä pätkä meidän omaa elämää. Levyllä kuuluu eri bändi, kuin se darrasta hoilaava huoleton ja haavoittumaton lauma. Oikeastaan vaan loputon rakkaus musiikkiin on ennallaan. Ollaan todella iloisia, että tosi erilaiset vierailijat Pyhimyksestä Benjaminin kautta Ellinooraan on mukana kertomassa meidän seuraavaa lukua. Hyvää Koiran vuotta kaikille, yhtye sanoo.

Roope Salminen & Koirat – Koiran vuosi
1. Vaikeaa
2. Sokerimama
3. setä puhuu, setä puhuu (skit)
4. Ihan ok
5. Kuvankaunis (feat. Benjamin)
6. 10 markkaa
7. Karavaani
8. koiran vuosi (skit)
9. Tanssi se ulos (feat. Ellinoora)
10. Pidä pää ylhääl (feat. Reeta)
11. Kusipää
12. Nannanaa (feat. Pyhimys)
13. Snadi

Uuden albumin julkaisua juhlistetaan levynjulkaisukeikalla Helsingin Tavastialla lauantaina 26. lokakuuta. Liput keikalle ovat nyt myynnissä Tiketissä

Roope Salminen & Koirat on kahdenksanhenkinen yhtye, joka on yksi Suomen kovimmista livebändeistä. Heidät tunnetaankin energisistä keikoistaan sekä hyväntuulisista kappaleistaan. Bändin hitteihin lukeutuvat muun muassa triplaplatinaa striimanneet Madafakin darra feat. Ida Paul sekä Tanssi se ulos feat. Ellinoora.Seuraa Roope Salmista & Koiria somessa:
Facebook
Instagram

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt: 
Iira Leinonen / Warner Music Finland
iira.leinonen@warnermusic.com

Keikat: 
Niina Jalonen / Warner Music Live 
niina.jalonen@warnermusic.com