24.10.2019
ILTA JULKAISEE UUDEN SINGLEN RAKASTAA EI RAKASTA!

Viimeistään viime kevään Tähdet, tähdet -ohjelmassa koko kansan tietoisuuteen noussut upeaääninen Ilta julkaisee tänä yönä uuden singlen Rakastaa ei rakasta.

”Istuttiin iltaa mun ystävien kanssa ja käytiin läpi meidän elämäntilanteita. Siitä hetkestä ja keskustelusta inspiroituneena tein myöhemmin tän biisin. ”Rakastaa ei rakasta” kertoo ihmissuhteesta, joka pitää jollain tavalla otteessaan vaikka tietää, että se ei tee hyvää. Vierestä ystävän näkökulmasta se on haastava tilanne; miten olla siinä toisen tukena ja apuna kuitenkaan liikaa neuvomatta ja painostamatta.”

Ilta on tehnyt uransa aikana musiikkia lukuisien eri biisintekijöiden kanssa. Viime keväänä hänestä alkoi tuntua, että muiden tekemät kappaleet eivät enää tuntuneet omilta ja hän alkoi säveltämään ja sanoittamaan itse.

Tuottaja Väinö Wallenius sekä Lasse Piirainen ja Kalle Keskikuru muodostivat Iltalle luottotiimin, jonka kanssa hän työstää parasta aikaa ensi vuonna julkaistavaa debyyttialbumiaan. Artistina Ilta haluaa antaa kuulijoilleen sen, mitä musiikki on hänelle antanut: väylän tuntea tunteita laidasta laitaan ja käsitellä elämän iloja ja suruja.

Lataa Iltan promokuvat täältä.
Kuvaaja: Lauri Laukkanen

Ilta:
Instagram
Facebook
Youtube
Spotify

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Essi Varila / Warner Music Finland
essi.varila@warnermusic.com

Keikkamyynti:
Niina Jalonen / Warner Music Live
niina.jalonen@warnermusic.com

Management:
Tina Jukarainen / Manage me
tina@manageme.fi