15.10.2019
SANNIN TRIPPI-ALBUMI ON MYYNYT TUPLAPLATINAA

Maamme suosituimpiin artisteihin lukeutuvan SANNIn kesällä julkaisema Trippi-albumi on rikkonut tuplaplatinarajan. Albumia on myyty yhteensä yli 40 000 kappaletta.

Ihan älyttömän ihana uutinen! En biisinkirjottajana keksi isompaa kunnianosoitusta kuin että musaa todella kuunnellaan. Mä en voisi olla faneilleni kiitollisempi kaikesta tuesta, mitä oon matkan varrella saanut ja mikä näkyy myös uuden albumin vastaanotossa. Venaan vaan, että keväällä päästään vetämään enemmän uudenkin levyn biisejä Tripin albumikiertueella!

SANNIn neljäs, kesäkuussa julkaistu 15 kappaleen albumi saavutti Suomen virallisen albumilistan ykköspaikan ja sen jokainen biisi nousi julkaisupäivänään Spotifyn top50 -listalle. SANNI on voittanut uransa aikana Vuoden biisi -palkinnon (2080-luvulla) ja hänet on palkittu kahdesti Vuoden naisartistiksi Emma Gaalassa. Vuonna 2016 julkaistu SANNI-albumi on myynyt triplaplatinaa ja artistin kaksi ensimmäistä albumia tuplaplatinaa. Että mitähän vittua rikkoi vuonna 2016 päivittäisen striimausennätyksen Spotifyssa ja 2080-luvulla palkittiin Musiikkikustantajat ry:n Vuoden 2015 biisinä.

Lataa promokuva täältä.
Kuvaaja: Viivi Huuska

Seuraa SANNIa sosiaalisessa mediassa:
Facebook
Instagram 

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Noora Kärki / Warner Music Finland
noora.karki@warnermusic.com

Keikat:
Rauha Kyyrö / Fullsteam Agency
rauha@fullsteam.fi