1.10.2019
HMC PUBLISHING JA MANAGE ME MUSIIKINKUSTANNUS-YHTEISTYÖHÖN

HMC Publishing on tehnyt monivuotisen sopimuksen kustannusyhteistyöstä manageri- ja konsultointitoimiston Manage Men kanssa. HMC ja Manage Me tulevat yhdessä sainaamaan lupaavia biisintekijöitä, ja tavoite on löytää lahjakkuuksia laajalla skaalalla.

-Manage Mellä on aktiivinen ja kovaa työtä tekevä tiimi, joka pystyy omilla kontakteillaan ja näkemyksillään tuomaan lisäarvoa musiikinkustantamisen kentälle, HMC:n Creative Director Patric Sarin sanoo.

Musiikki on kaiken lähtökohta, ja meille on todella tärkeää olla alusta saakka kuuntelemassa ja kehittämässä artistiemme biisejä. Yleisö tulee keikoille ensisijaisesti hyvän musiikin takia – oli kyse sitten aloittelevasta artistista tai koko kansan kestosuosikista. Yhteistyöllä HMC:n kanssa haluamme olla mukana löytämässä uusia biisintekijöitä ja tuottajia, joilla on valtava rooli kaikissa menestystarinoissa, Manage Men toimitusjohtaja Carla Ahonius sanoo.

Warner Music Finlandin omistuksessa oleva HMC Publishing on Suomen merkittävimpiä musiikkikustantamoita. Sen biisintekijät ovat tehneet hittejä mm. Kaija Koolle, Antti Tuiskulle, JVG:lle, Lauri Tähkälle, Vesalalle, Juha Tapiolle, Anna Puulle, ABREUlle, Evelinalle, Mikael Gabrielille, Isac Elliotille ja Vilma Alinalle. HMC:n rosteriin kuuluu myös paljon tekijäartisteja kuten Ellinoora, Kalle Lindroth, Elias Kaskinen, Laura Närhi, Benjamin, Pete Parkkonen, Ilta, eetu, Elias Gould ja Sini Yasemin.

HMC on ehdolla Vuoden Musiikkikustantajaksi tässä kuussa järjestettävissä Musiikki & Media Industry Awardseissa.

Elokuussa kaksi vuotta täyttänyt Manage Me on Carla Ahoniuksen perustama suomalainen johtava manageri- ja konsultointitoimisto. Sen asiakkaisiin lukeutuvat artisteista muun muassa Jare Tiihonen, Jenni Vartiainen, Erin, Nelli Matula, Lukas Leon, Tuure Boelius ja viihdepuolelta Alma Hätönen, Armi Toivanen sekä Tuija Pehkonen.

HMC Publishing:
Instagram

Manage Me:
Nettisivut

Lisätiedot:
Patric Sarin / HMC Publishing
patric.sarin@warnermusic.com

Tina Jukarainen / Manage Me Oy
tina@manageme.fi