1.10.2019
ANNE MATTILA JÄLLEEN PERINTEISELLE JOULUKIERTUEELLE

 

Useita platina-ja kultalevyjä uransa aikana saanut Anne Mattila lähtee perinteiselle joulukiertueelleen joulukuun alussa. Yksitoista konserttia käsittävä kiertue käynnistyy Turun Mikaelin kirkosta 3. joulukuuta ja päättyy Luvian kirkkoon 21. joulukuuta. 

Jouluihmiseksi tunnustautuvan Anne Mattilan kirkkokonserttien ohjelmisto koostuu pääosin rakastetuimmista joululauluista, mutta mukana on myös muutamia harvinaisempia helmiä. Konsertit vaalivat perinteisen joulun tunnelmaa, kappaleiden sovitukset on räätälöity Mattilan tyyliin sopiviksi. 

Tykkään joululauluista ja kirkoista niiden hartaan ja tunnelmallisen fiiliksen takia. On ihanaa päästä tuomaan joulufiilistä ihmisille, omalla kohdallani joulua ei tule ilman joulukonsertteja. Ilman niitä en pääse joulutunnelmaan, kaksi joululevyä julkaissut ja pian kaksikymmentä vuotta joulukiertueita tehnyt Anne Mattila kertoo. 

Anne Mattila – joulukonserttikiertue 2019
Ti 3.12. Turku, Mikaelinkirkko
Ke 4.12. Järvenpää, Järvenpäätalo
To 12.12. Pori, Keski-Porin kirkko
La 14.12. Lapinlahti, Lapinlahden kirkko  
Su 15.12. Pieksämäki, Pieksamäen kirkko
Ma 16.12. Porvoo, Porvoon kirkko
Ti 17.12. Kotka, Kotkan kirkko
To 19.12. Mäntsälä, Mäntsälän kirkko
Pe 20.12. Karvia, Karvian kirkko
La 21.12. Luvia, Luvian kirkko

Konsertit klo 19.00 
Liput alk. 25,00€. Katso paikkakuntakohtaiset lipunmyyntitiedot www.warnermusiclive.fi

Vuonna 1999 levytysuransa aloittanut Anne Mattila on julkaissut kolmetoista albumia, joista kaksi on joululevyjä.  Laulamisen ohella Mattila panostaa myös maalaustaiteeseen: jo seitsemättä vuotta omaa galleriaa pitävä kestosuosikki on maalaa parhaillaan tauluja ensi vuoden Euroopan kauneimmat puistot -näyttelyynsä.  

Seuraa Anne Mattilaa:
Kotisivut
Facebook
Instagram

Lataa pressikuvat täältä. 

Kiertueen promoottori: 
Niina Jalonen / Warner Music Live
niina.jalonen@warnermusic.com

Lisätietoja ja haastattelupyynnöt:
Nora Norrlin / Liekki Promotion
nora.norrlin@liekkipromotion.com