26.9.2019
NICHOLAS WILCZYNSKI NIMITETTY HEAD OF DIGITALIN ROOLIIN WARNER MUSICILLA

Warner Music Finland on nimittänyt Nicholas Wilczynskin Head of Digitaliksi. Wilczynski on työskennellyt yhtiössä yli 12 vuotta, aiemmin Digital Key Account Managerina ja Digital Marketing Managerina.

On ollut ilo työskennellä Nicholaksen kanssa. Hän on näkemyksellinen ja pidetty digimarkkinoinnin visionääri. Uudessa pestissään Nicholas pääsee entistä isommin vaikuttamaan digistrategiamme luomiseen. Olemme todella ylpeitä Nicholaksesta ja toivotamme hänelle onnea uuteen tehtävään, Warner Music Finlandin markkinointijohtaja Ramona Forsström sanoo. 

Uudessa tehtävässään Nicholas jatkaa raportointia markkinointijohtaja Ramona Forsströmille. Digital Marketing & Key Account Sanna Rulamo raportoi jatkossa Wilczynskille.

Lisätiedot:
Ramona Forsström / Warner Music Finland
ramona.forsstrom@warnermusic.com