25.9.2019
VAIN ELÄMÄÄ LIVE -AREENAKEIKAN LIPUT VIETIIN KÄSISTÄ – LISÄKONSERTIN LIPUT MYYNNISSÄ TÄNÄÄN KLO 16!

 

Syksyn Vain Elämää -juhlakauden tähtiartistit nousevat Hartwall Arenan lavalle yhteiskonsertissa lauantaina 28.12.2019. Liput konserttiin tulivat myyntiin tänään, ja suuren kysynnän vuoksi vaikuttava artistikattaus nähdään Hartwall Arenalla lisäkonsertissa myös sunnuntaina 29.12.2019. Lisäkonsertin liput tulevat myyntiin tänään klo 16!

Ainutlaatuisessa Vain Elämää Live -show’ssa esiintyvät Antti Tuisku, Erin, Lauri Tähkä, Vesala, VilleGalle, Elastinen, Maija Vilkkumaa ja Samu Haber. Artisteja säestää huippumuusikoista koostuva Leri LeskinenOrchestra. Luvassa on taatusti unohtumaton ja ikimuistoinen ilta täynnä juhlan tuntua, ohjelmasta tuttuja kappaleita sekä koskettavia ja mielenkiintoisia tarinoita.

Tällä hetkellä käynnissä on jo Vain Elämää -ohjelman kymmenes kausi. Katsojat ovat jälleen ottaneet ilolla vastaan uuden kauden ja sen artistit. Spotifyn kuunnelluimpien kappaleiden lista on täyttynyt Vain Elämää -biiseistä kuten Lauri Tähkän Blaablaa (en kuule sanaakaan), Antti Tuiskun Joku raja, VilleGallen Pikkuveli, Erinin Mä hiihdän ja Vesalan Nyt kommentoin. Kauden kaksi ensimmäistä jaksoa ovat olleet menestyksekkäitä: Antti Tuiskun päivä tavoitti ensimmäisen viikonlopun aikana peräti 1,4 miljoonaa katsojaa. Myös viime perjantaina nähty Vesalan päivä kiinnosti ja jakso tavoitti kaikkiaan yli 900 000 silmäparia.* 

Ensimmäisten neljän jakson kappaleet julkaistaan perjantaina 27. syyskuuta albumilla Vain Elämää Kausi 10 – Ensimmäinen kattaus. Loput biisit ilmestyvät Toinen kattaus -levyllä 25. lokakuuta.

Vain Elämää Live -lisäkonsertin liput tulevat myyntiin tänään klo 16 Ticketmasterissa, palvelumaksuineen alkaen 49,50€.

Vain Elämää Live – Juhlakausi, lisäkonsertti Hartwall Arenalla su 29.12.2019,
Ovet klo 15.30, showtime klo 17. Keikan kesto n. 2,5 h (sis. väliaika). 

*Luvut: Finnpanel TV-mittaritutkimus sekä Sanoma videoanalytiikka

Lisätiedot: 
Aino-Kuutamo Uusitorppa / Warner Music Finland 
aino-kuutamo.uusitorppa@warnermusic.com 

Promoottori:
Samppa Hartikainen / Warner Music Live
samppa.hartikainen@warnermusic.com