20.9.2019
MOUHOUKSEN UUDELLA SINKULLA HEITETÄÄN PROPSIT YSTÄVYYDELLE!

 

Jyväskylästä ponnistava hiphop-yhtye Mouhous julkaisi tänään uuden singlen Likaset Vansit.

Haluttiin julkasta vähän hitaampi biisi tän kesän mouhoomisen jälkeen, jossa heitetään propsit ystävyydelle. Monesti on tullu feidattua deitti, että pääsee tekee jotain kaveriporukalla ja tullu keksittyy nii paljon tekosyitä, et niistä sai tehtyy jo biisin. Biisin on tuottanut KIRO, jonka kans ollaan koko alkuvuosi tehty ahkerasti studiolla wörkkii. Halutaan ottaa enemmän oikeit soittimia mukaan meiän musaan ja tää biisi onkin vähän lällympää ja ehkä aidompaa mouhousta ku ennen.”

SuperDuvesta, Monakosta ja Van Hegenistä muodostuva yhtye on tunnettu kiehtovasta ulosannistaan, jossa yhdistyvät modernit ajankohtaiset saundit sekä hämärän kiero lyyrinen tematiikka. Mouhouksen tammikuussa julkaistu Äänii single rikkoi juuri platinarajan ja toukokuussa julkaistu Frendi kipusi suoraan Spotifyn Top 20-listalle. Yhtye kiertää aktiivisesti keikoilla ympäri Suomea – katso ajankohtainen keikkalista täältä


Mouhous:
Instagram
Facebook
Youtube

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Essi Varila / Warner Music Finland
Essi.varila@warnermusic.com

Keikkamyynti:
Mikko Varjamo / Hög
Mikko.varjamo@hogmusic.fi