13.9.2019
MUSIIKKIKUSTANTAJIEN PALKITSEMA EETU JULKAISI UUDEN SINGLEN!

 

Musiikkikustantajien Vuoden biisiksi palkitusta Ellinooran Bäng Bäng typerä sydän -kappaleesta tunnettu laulaja-lauluntekijä eetu julkaisi tänään uuden singlen SE KUKA OIKEESTI OOT. Kappale on artistin itse säveltämä, sanoittama ja tuottama. 

Kaikki tietää sen tunteen, kun välillä toivoisi et peilistä kattois joku muu, joku parempi ja siistimpi ja kauniimpi. Meille viestitään eri suunnista, että me ei olla tarpeeksi sitä ja tarpeeksi tätä ja me aletaan usein vähän myös uskomaan siihen. Kun me sit kuullaan jotain tsemppii niin se saattaa tuntua hetkittäin ylipirteeltä bullshitiltä, vaikka siinä oiskin perää.”

Oo niinku Kanye, oo oma ittes, koska aina se jotai risoo kuitenkin ni miks hukkaa energiaa siihen et kuuntelee ääniä jotka lannistaa”, eetu rohkaisee. 

Kuuntele uusi kappale täältä!

Kokeellista pop-musiikkia tekevä eetu on yksi tämän hetken kiinnostavimmista artisteista. Viime vuonna julkaistu debyyttisingle BAE nosti eetun musiikkialan tietoisuuteen, jonka jälkeen artisti on ihastuttanut muun muassa ILMAN MITÄÄN FEIKKII ja MÄ EN MENIS TAKAS -kappaleillaan. Monilahjakas artisti tuottaa, kirjoittaa ja säveltää kaikki kappaleensa itse. Ennen soolouraansa eetu tunnettiin Kauniit & Uhkarohkeat -yhtyeen solistina.

Eetu esiintyy tänään Helsingin Tavastialla, jossa uuden kappaleen voi kuulla livenä ensimmäistä kertaa. Eetun lisäksi lavalla nähdään myös mielenkiintoiset nousevat artistit costee ja BESS. Liput Tavastialle myynnissä täällä.

Seuraa eetua:
Spotify
Instagram
Facebook

Lataa promokuvat täältä.
Kuvaaja: Viivi Huuska

Lisätietoja ja haastattelupyynnöt:
Noora Kärki / Warner Music Finland
noora.karki@warnermusic.com 

Keikat:
Matti Kaunisvesi / Warner Music Live
matti.kaunisvesi@warnermusic.com