13.9.2019
COSTEEN UUSI SINKKU SATUTA MUA KUNNOLLA KERTOO KATUMUKSESTA

 

costee julkaisi tänään uuden singlen Satuta mua kunnolla. Kappale saa ensiesityksensä illalla Tavastialla, jossa costee esiintyy ensimmäistä kertaa. Kuuntele uusi kappale täältä

Toukokuussa debyyttialbuminsa julkaissut costee on noussut lyhyessä ajassa yhdeksi mielenkiintoisimmista tulokkaista. Ehkä joskus tää viel naurattaa -debyytti on striimannut Spotifyssa yli 15 miljoonaa ja artistin videoita on katsottu Youtubessa yli 3,5 miljoonaa kertaa. costee käsittelee kappaleissaan arkailematta henkilökohtaisia kokemuksiaan ja mielenmaisemaansa.

Kelasin ekan levyn jälkeen et toisen levyn tekeminen tulis olee vaikeeta. Kaikki supportti ja mahtava palaute mikä debyytin jälkeen tuli sai mut kuitenkin inspiroitumaan ja menee heti bäkkiin studioon. Yhtäkkii musaa alko vaan tulla ja se toisen levyn tekeminen ei enää tuntunukkaan mahdottomalta vaan tosi helpolta. Nyt mulla alkaa olee jo selkee visio kakkoslevystä ja “Satuta mua kunnolla” on tän tokan levyn eka sinkku.
 
Mä oon ajautunu elämäs semmoseen tilanteeseen, et oon alkanu löytämään ittestäni paljon enemmän vikoja. Mun on ollut aina helpompi syyttää muita, mut nyt oon tajunnu et pitää kattoo peiliin – vika on todellakin välillä vaan mussa itessä. Tää biisi kertoo siitä kohdasta, ku mä asian tajusin ja siitä kaikesta katumuksesta mitä se mulle tuotti.
” -costee 

costeen musiikin tummanpuhuva äänimaailma on yhtä aikaa rosoista ja toimivilla pop-koukuilla täytettyä. Hänen tunnetuimmat kappaleensa ovat kultaa striimanneet Pakoon pahaa oloo, Yli susta ja Luurangot

Katso costeen ajankohtainen keikkalista täältä

costee:
Instagram
Facebook
Spotify

Lisätietoja ja haastattelupyynnöt:
Essi Varila / Warner Music Finland  
essi.varila@warnermusic.com

Keikkamyynti:
Kimmo Sundström / Warner Music Live
kimmo.sundstrom@warnermusic.com